Kasautii Zindagii Kay – 330. epizoda – Prerna saznaje gde su Komo i Anurag!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 330. epizoda – Prerna saznaje gde su Komo i Anurag!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 330. epizoda – Prerna saznaje gde su Komo i Anurag!
Prerna ne pronalazi Komoliku i Anuraga u sobi u vikendici. Ona govori Šivani da je pronašla lutku u sobi i da Komo insinuira na to da će provesti noć sa Anuragom u želji da ostane trudna. Moloj traži od Prerne da ostane da prenoći kod njih, ali ova izjavi da želi kući. Mohini podrži Prerninu želju i traži od vozača Mohana da nju i Šivani odveze kući. Prerna odbija da ih Mohan odveze.
Komolika uputi Prerni video poziv i govori joj da su Anurag i ona u hotelskoj sobi. Zadirkuje je i pravi ljubomornom. Prerna joj odbrusi da je Anurag i dalje voli, iako je se ne seća. Komo joj govori da će omamiti Anuraga nekim lekom i onesvestiti ga. Anurag se pojavi tu pa Komo prekine vezu. On je u potrazi za svojim telefonom, želi da nazove Prernu, ali ga ne pronalazi jer se Komo postarala za to. On joj kaže da želi da nazove Prernu. Komo veli da će je ona nazvati.
Anupam dobije poruku da je izvršena uplata u hotelu „Starlight Waterfire“ i shvati da će Anurag i Komo prenoćiti tamo. On to javi Prerni.
Komo pomeša neki lek u Anuragovu vodu koju ovaj popije i zaspi.
Prerna se pretvara da razgovara sa nekim, kao, angažovala je nekoga da ubije Komoliku. Ronit, koji se krio i čuo sve ovo, pomisli kako mora da ode i spasi svoju sestru od Prerninog plaćenog ubice. To je ono što je Prerna i htela. Kraj epizode
Note: we don*t own the pictures, credit to the maker(s).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *