Kasautii Zindagii Kay - 42. epizoda - Anurag govori Prerni da mu je stalo do nje!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 42. epizoda – Anurag govori Prerni da mu je stalo do nje!

By  | 

Anupam i Nivedita

Kasautii Zindagii Kay – 42. epizoda – Anurag govori Prerni da mu je stalo do nje!
Moloj pozove Niveditu na podijum da pleše sa Anupamom. Nivedita nevoljno pristane, a onda stupi na scenu sa Anupamom. Mohini je drago što Moloj ulaže napore da ih zbliži.
Dok plešu, Nivedita kaže Anupamu da mu je poslednji put verovala i volela ga one noći kada se napila u hotelu. Anupam joj kaže da se on upravo tada zaljubio u nju. Nivedita pokuša da ode sa podijuma, ali Anupam joj ne da, privlači je sebi. Nivedita ga potom zgazi, i svi prisutni to primete uključujući Prernu, Anuraga i Moloja.
Navin zamoli Prernu za ples. Upute se na plesni podijum. Anuragu nije svejedno dok gleda kako plešu. A ni Prerni koja celo vreme gleda u njega. Anuragov prijatelj, Sid, iskren je prema njemu; misli da se on (Anu) zaljubio u Prernu i treba da prihvati svoja osećanja. Anurag odlazi odatle, ali Sid ga prati. Posvađaju se. Iako Sid insistira, Anurag odbija da prihvati osećanja prema Prerni. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *