Kasautii Zindagii Kay – 445. epizoda – Anurag spasi Prernu!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 445. epizoda – Anurag spasi Prernu!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 445. epizoda – Anurag spasi Prernu!
Anurag lupa na vrata hladnjače dozivajući pomoć. Srećom, neko ga je čuo i otišao po pomoć. Anurag pokušava da utopli Prernu. Proverava joj puls.
Komo čuje kako sluga govori Šivani da su Prerna i Anurag zaglavljeni u hladnjači. Požuri sa njima da vidi šta se dešava.
Anurag shvata da će se Prerna ugušiti jer joj ponestaje kiseonika i daje joj veštačko disanje. Izbezumljen je od brige. Ona se nakon toga osvesti i zabezeknuto ga pogleda. Ljuta je i upozorava ga da je se kloni. Ponovo se raspravlja sa njim rekavši mu da on nije njen Anurag i da je bezdušna osoba, potpisao je papire za rušenje sirotišta. Anurag je šokiran i negira da je uradio tako nešto. Prerna ga optuži da koristi svoju moć da muči Samisu jer zna da joj je ona jako bitna. Anurag se naljuti, zar stvarno misli da je on u stanju da uradi tako nešto?! Komo i ostali zalupaju na vrata. Prerna se opet onesvesti. Vrata su provaljena. Komo se šokira kad zatekne onesvešćenu Prernu u Anuragovom zagrljaju. Anurag je ponese sa sobom napolje. Smesi je u krevet. (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Note: we don*t own the picture, credit to the maker(s).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *