Kasautii Zindagii Kay – 466. epizoda – Anurag priznaje istinu Prerni!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 466. epizoda – Anurag priznaje istinu Prerni!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 466. epizoda – Anurag priznaje istinu Prerni!
Anurag pita Komo kako se usuđuje. Viče na nju da mu je uništila život. Mohini ga umiruje. On je zamoli da ode i ostavi ih nasamo.
Prerna razmišlja kako će uništiti Anuragov i Komolikin biznis, pa će Komo doći da je preklinje i vratiće joj njenu ćerku.
Komo kaže Anuragu da će tog dana Prernina igra biti okončana. Anurag je pita koga je poslala. Komo mu traži da joj se izvini, mada mu ni tad neće reći jer će Prerna umreti. Anurag viče da se Prerni ništa neće desiti i da će je on spasiti. Pronaćiće je. Veruje u svoju ljubav, njegova ljubav će pobediti, a njena mržnja izgubiti. Ona više neće živeti u toj kući, već Prerna, ona će mu biti žena. To je njegovo obećanje. On okene ram sa slikom njih dvoje i pokaže joj da pozadi stoji njegova i Prernina fotografija. Komo se šokira. Anurag ode.
Prerna naredi da se pod tuđim imenom kupe sve deonice Basu kompanije.
Anurag nazove Prernu, ali ga ova moli da je više ne laže. Prekine se poziv pre nego što Prerna kaže Anuragu gde je. Banditi je prate. Anurag uspe da uz pomoć Prijanke sazna kojim putem vozi Prerna. Anurag se ubaci u sredinu – između Prerninog vozila i vozila bandita. Prerna zaustavi auto. Pita se da li je Anurag poludeo. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *