Ko će biti nova Naagin u četvrtoj sezoni?

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Ko će biti nova Naagin u četvrtoj sezoni?

By  | 

Preveo: Sebastijan. Hvala 🙂
Nova sezona popularne indijske serije, “Naagin”, uskoro počinje. Ova serija o natprirodnim stvarima je uspela da izazove veliku pažnju na TV-u, internetu, i svim društvenim mrežama. Tokom poslednjih par godina, emitovale su se ukupno tri sezone, i sa svakom, broj fanova i pratilaca je rastao. Šuškalo se da su dve glumice dobile ponudu za glavne uloge u četvrtoj sezoni “Naagin, a to su Nia Sharma (nama poznatija kao Arohi iz ,,Ishq Mein Marjawan”), i Krystle Dsouza; međutim, mi smo saznali da je više glumica i dalje u trci za glavnu ulogu i učešće u ovom projektu. Ekta Kapoor je nedavno objavila tizer, iliti najavu, za novu sezonu i u njemu vidimo dve Naagin (pogledajte na vrhu stranice).
Od naših izvora smo saznali sledeće: “Nia, kojoj je ponuđena uloga u “Naagin 4”, ljubazno je odbila. Uloga je ponuđena takođe i sledećim glumicama: Aalisha Panwar (poznatija kao prva Arohi, i Tara iz “Ishq Mein Marjawan) i Puja Bose. Šuška se da bi serija mogla da počne sa emitovanjem početkom novembra. Vode se razgovori i za glavne muške uloge. I Vivek Dahiya je navodno dobio ponudu.”
Kada smo kontaktirali Puju, ona je negirala da joj je uloga ponuđena. Sa druge strane, Aalisha nije davala nikakve izjave po tom pitanju.
Podsećamo, poslednja sezona je nadmašila sve rekorde gledanosti u Indiji. Zbog velikog uspeha, producenti žele da nastave tim putem. “Naagin 4” će se emitovati samo vikendima (i prevoditi na našem sajtu), a sezone obično traju šest meseci, ponekad i duže.
Koliko ste uzbuđeni zbog početka četvrte sezone Naagin, i hoćete li je pratiti? 🙂
We don’t own this picture.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno