Ko će biti nova Naagin u četvrtoj sezoni?

Indijske Serije

Ko će biti nova Naagin u četvrtoj sezoni?

By  | 

Preveo: Sebastijan. Hvala 🙂
Nova sezona popularne indijske serije, “Naagin”, uskoro počinje. Ova serija o natprirodnim stvarima je uspela da izazove veliku pažnju na TV-u, internetu, i svim društvenim mrežama. Tokom poslednjih par godina, emitovale su se ukupno tri sezone, i sa svakom, broj fanova i pratilaca je rastao. Šuškalo se da su dve glumice dobile ponudu za glavne uloge u četvrtoj sezoni “Naagin, a to su Nia Sharma (nama poznatija kao Arohi iz ,,Ishq Mein Marjawan”), i Krystle Dsouza; međutim, mi smo saznali da je više glumica i dalje u trci za glavnu ulogu i učešće u ovom projektu. Ekta Kapoor je nedavno objavila tizer, iliti najavu, za novu sezonu i u njemu vidimo dve Naagin (pogledajte na vrhu stranice).
Od naših izvora smo saznali sledeće: “Nia, kojoj je ponuđena uloga u “Naagin 4”, ljubazno je odbila. Uloga je ponuđena takođe i sledećim glumicama: Aalisha Panwar (poznatija kao prva Arohi, i Tara iz “Ishq Mein Marjawan) i Puja Bose. Šuška se da bi serija mogla da počne sa emitovanjem početkom novembra. Vode se razgovori i za glavne muške uloge. I Vivek Dahiya je navodno dobio ponudu.”
Kada smo kontaktirali Puju, ona je negirala da joj je uloga ponuđena. Sa druge strane, Aalisha nije davala nikakve izjave po tom pitanju.
Podsećamo, poslednja sezona je nadmašila sve rekorde gledanosti u Indiji. Zbog velikog uspeha, producenti žele da nastave tim putem. “Naagin 4” će se emitovati samo vikendima (i prevoditi na našem sajtu), a sezone obično traju šest meseci, ponekad i duže.
Koliko ste uzbuđeni zbog početka četvrte sezone Naagin, i hoćete li je pratiti? 🙂
We don’t own this picture.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *