Ko sam padne ne plače - 1. epizoda

Ko sam padne ne plače / Kendi Düşen Ağlamaz

Ko sam padne ne plače – 1. epizoda

By  | 

Kraj epizode – Alize je ugledala oca sa Sinem

Ko sam padne ne plače – 1. epizoda
Dolazi do turbulentnog susreta između Alize i Serkana kada imaju sudar. Serkan luduje jer je greška njena, a auto nije njegov, on je zapravo automehaničar. Alize beži odatle, ali Serkan sa drugom stiže na mesto gde je, a gde se održava neka zabava. Serkan i ovaj se tamo pobiju sa nekim Ahmetom i naprave haos.
Sutradan, Alize poseti Serkana u radionici i predlaže mu lažno venčanje kako bi naučila oca pameti i sprečila njegovo venčanje sa novom devojkom Sinem.
Serkan završi u policijskoj stanici, i Alize ga ucenjuje da može dati izjavu u njegovu korist ako pristane na njenu ponudu. Serkan ubrzo po izlasku i pristaje, ali pod uslovom da se i stvarno venčaju jer šta u suprotnom da kaže rodbini, ima i on neki ponos. Padne dogovor da budu u braku devet meseci pa da se razvedu.
Sinem hoće da zadavi Serkana koji prilikom zakazivanja venčanja izjavi da žure sa venčanjem jer je on nju već jednom ispalio, pa je jadna istraumirana. Sutradan, iako Alize odugovlači i njen otac se pojavi, njih dvoje se venčaju.
Kod Serkana kući, Alize kao novopečena nevesta mora skuvati kafu, ali ima i razne rasprave sa Serkanom koji joj pripreti da mu ne dira stvari.
Sinem bi da na kraju prekine farsu i ode jer joj je Sinem rekla da je raskinula sa njenim ocem. Serkan pokuša da je odvrati jer će ga osramotiti. Sinem je šokirana kada ukopča da joj je otac i dalje zajedno na Sinem i Serkan joj nudi prstenje, da nastavi rat koji su započeli. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *