Ljubav iz osvete 2. epizoda! Borba izmedju Suhan i Džesura!

Ljubav iz osvete-Cesur ve Güzel

Ljubav iz osvete 2. epizoda! Borba izmedju Suhan i Džesura!

By  | 

Ljubav iz osvete 2. epizoda! Borba izmedju Suhan i Džesura!
Džesur dobija više nego što je želeo. Tahsin Korludag mu je zahvalan što je preživeo požar, pa mu iz zahvalnosti otvara vrata svog doma i prima ga sa velikim poštovanjem. I Suhan je prvi put zahvalna Džesuru. Džesur postavlja granice svoje privatnosti čak i u kući Korludagovih. Suhan počinje da se interesuje za tog tajanstvenog čoveka, nešto je kod njega uznemirava.

Sa jedne strane Suhan pokušava da shvati svoja osećanja prema Bulentu, a sa druge da odoli tom impresivnom muškarcu. Džahide je pravi majstor u okretanju stvari u svoju korist. Bulent će Džahide dati veliki adut. Sa druge strane Bulent će se na čudan način susreti sa Hulijom, njenim saigračem. Džahide je svesna da se u pravom smislu igra vatrom.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *