Ljubav na silu 45 epizoda - Turske-Serije.Net

Ljubav na silu

Ljubav na silu 45 epizoda

By  | 

Ljubav na silu 45 epizoda
Budzu se zahvaljuje Hazaru sto je nije razocarao. Otkriva da je neko zvao i pretio joj. Govori Hazaru da je razgovarala sa njegovim ocem i tetkom. On na to odgovara da ne zeli otvarati tu temu. Dodeljuje se nagrada najboljem biznismenu. Istu dobija Hazar. Posto on nije prisutan nagradu uzima Zilan. Ona drzi govor.

U tom casu pristize I Hazar i slusa taj govor. Hazar kaze da je samo zbog Zilan prihvatio da se vidi sa Jusufom. Nizarova zena Ahuzar gleda njihovu zajednicku sliku i govori da ovoga puta nece odustati od svoje namere. Nizar pijan dolazi kuci, zove svoju suprugu, pita je sta radi njemu iza ledja i kakav je to kurs na koji ide.

Ahuzar se po prvi put suprotstavlja Nizarovom misljenju i govori da ce ici do samog kraja i da umre nece je niko zaustaviti. Resul trazi Burdzu, dobija informaciju da se ona odselila. Zove na mobilni ali ona je nedostupna. Resul zove Nizara i obavestava ga da su Hazar i Zilan odveli Benu da se vidi sa Jusufom.

Sledi dirljiv susret izmedju Benu i Jusufa. Benu je odlucna i kaze da je to njihovm poslednji susret. Jusuf se ne miri sa tim, uzima Benu za ruku, odvodi je do Hazaroih kola i odvozi je. Hazar i Zilan su neprijatno iznenadjeni Jusufovim postupkom. U putu Benu kaze Jusufu da zaustavi auto jer zeli izaci. Ona izlazi iz kola i trcecim koracima dolazi do Hazara i Zilana. Hazarova kola su u kvaru. On ulaze napor da ih popravi, kada dolazi Nizar. Ljut je na Hazara sto mu je to ucinio. Besan odvodi Benu kuci.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *