Ljubav na silu 59 epizoda - Turske-Serije.Net

Ljubav na silu

Ljubav na silu 59 epizoda

By  | 

Ljubav na silu 59 epizoda

Azali odlazi kod sina i zove ga da izadju napolje,on ne zeli.Hazar i Zilan odlaze kod Zilaninih roditelja.Hazar pita Azama da li Dzelal stvarno izlazi iz zatvora.Odgovor je da.Hazar kaze da sada ne veruje sudu,trazi objasnjenje od Azama i njegove supuge zasto se Dzelal predao kad je bio nevin.Azam kaze da se njegov sin zrtvovao zbog mira.Zilan pita Resula zasto ne prizna da je on ubio Ardu.

Dilan prica Dzivanu o njihovim zivotima i obicajima i da se ljudi kod njih zrtvuju zbog obicaja.Zeli da dobije kaznu onaj ko je ubio Ardu.Dzivan joj kaze da ona nije kriva,vec drugi koju su sahranili njihovu ljubav.Dzesur prica Nizaru da ce otvoriti klub.

Jusuf bezi iz zarobljenistva.Resul kaze Zilan da se ne mesa u muska posla.Hazar trazi od Resula da se ponasa i govori kao covek.Adali odlazi u kucu Hasana.Vodi se razgovor medju njima.Adal donosi sliku na poklon Hazaru i Zilan.Hazar kaze da samo uz prijatelja moze naci pravi mir.Izvinjava se gostu u Zilanini ime sto je morala da ode.Hazar kaze da ne moze prekinuti prijateljstvo sa Alijem,zato sto se on ne svidja njegovoj supruzi.On kaze Zilan da mora da veruje ljudima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hazar kaze Dzivanu da se Dzelal mora udaljiti iz Istanbula dok Nizar ne sazna da je pusten na slobodu.Berin prica novinarki i Zilan kakav je nekad bio Dzivan i da je i sada beba koja uci da hoda.Hazar odlazi kod Burdzu.Ona mu kaze da je Sera izgubila posao.Hazar joj daje sansu za zaposljenje u njegovoj firmi.Burdzu prica Seri das u ona i njeno dete bili na rubu smrti i da ce za to platiti Resul.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *