Ljubav na silu 80 epizoda - Turske-Serije.Net

Ljubav na silu

Ljubav na silu 80 epizoda

By  | 

Ljubav na silu 80 epizoda

U toku razgovora sa Hazarom,Zilan pocinje optimisticki da gleda na svoju bolest.Nuri stavlja pistolj na celu Nizaru,zeli da mu osveti jer je on ubio njegovog brata.Berin pita Dzivana da li ima ista osecanja kao Dilan.Dilan se izvinjava Azamu sto ga je obrukala.Azam ne smatra to krivicom i ne osudjuje je zbog toga.Nuri preti Nizaru i kaze da ako bilo sta pokusa da je gotov.

Adali zove Nizara.Nizar kaze da se moraju videti sto pre.Hazar i Zilan razgovaraju.Zilan je nezadovoljna sto ne moze imati dece i sto nikad ne mogu biti porodica.Sera kaze Burdzu da je jaka zena i da je mnogo pretrpela u zivotu sama.

Nuri kaze Nizaru da ce mu brat biti svedok Nizarevog ubistva.Dilan razmislja i sama se pita sta je uradila.Kaje se sto nije odrzala obecanje dato svom srcu.Riza obavestava Adallija da je Nuri odveo Resula.
Doktorka kaze Zilan da moze da ide kuci.Berin je zabrinuta,jer misli da postoji neka veza izmedju Dzivana i Divan.U to je razuverava Hasan.Berin kaze da je Dilan bila razlog smrti njenog sina i da je ne bi mogla prihvatiti.Sultan kaze da je Dilan preterala i da pored toliko problema izmedju tih dveju porodica pravi jos jedan.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *