Ljubav na silu 81 epizoda - Turske-Serije.Net

Ljubav na silu

Ljubav na silu 81 epizoda

By  | 

Ljubav na silu 81 epizoda

Ruja kaze Zilan da je opljackana.Berin zeli da udovolji Zilan kad izadje iz bolnice i da joj bude udobno.Hasan je time prijatno iznenadjen i kaze da voli sto se Berin trudi.Zilan daje predlog Ruji da krene sa njima njihovoj kuci.Ona prihvata.Hasan i Azam razgovaraju.Hasan kaze da ce svi biti uz Zilan i da ce uz njihovu pomoc Zilan sve premostiti.

Nizar se zahvaljuje Adaliju sto ga je spasio dok Adali kaze da mu nista ne duguje.Zilan kaze Hazaru da je srecna sto je Ruja krenula sa njima.Hasan kaze Berin da je pozvao Azama da dodju kod njih da vide kcerku Zilan.Moli Berin da bude pristojna domacica,sto ona prihvata.

Halali zove Nizara i kaze da ima predosecaj da ce ga uskoro obradovati lepim vestima.Nizar zove tel.Ahuzar,ali ona se ne javlja.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *