Ljubav na silu 83 epizoda - Turske-Serije.Net

Ljubav na silu

Ljubav na silu 83 epizoda

By  | 

Ljubav na silu 83 epizoda

Resul zove Zilan.Kaze da su se svi ujedinjilii sa neprijateljima a njemu okrenuli ledja.Obe porodice su zabrinute sto se se stvari zakopmlikovale.Hazar kaze Dvivanu da ce naci neko resenje za tu situaciju.Nizar u ocaju stavlja sebi pistolj na celu i kaze da on ne treba da zivi.Ahuzar je ljuta i kaze da je on sve unistio.Hazar kaze Dzivanu da ce on i Dilan sto prepreke preci.Ruja pita Dilan da li voli Dzivana.Dobija potvrdan odgovor.

Sestra pita Nizara da li ce doci da da cestita bratancu Dzivanu.On odgovara da je sasvim slomljen.Saopstava sestri da je Benu mrtva. i to zbog njegovog inata.Priznaje da je on zasluzio smrt.Dilan je srecna sa Dzivanom i kaze da joj je dovoljan i njegov zagrljal.Zilan je uverena da ce ubrzo postati tetka ali nikad majka.

U zasedi naoruzan Resul ceka Dilan.Nailaze kola u kojima je ona.Resul izlazi pred autom i zove Dilan da izadje.Pred njim izlazi Zilan.Resul je iznenadjen.Azam je ljut i kaze da ga je Resul odvojio od cerke Dilan.Resul se i dalje drzi osvete.Zilan sa Rujom i Hazarom odlazi kod doktora.Doktorka kaze da mora poceti sa terapijom koja ce trajati najmanje 4 nedelje.Ruja zeli da sto lepse dotera Zilan za izlazak sa Hazarom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sestra Nizaru neda da kaze Ahuzar losu vest o njihovoj kcerci Benu,kaze da ona nije dobro i da sada nije prilika da sazna losui vest o kcerki.Sera zove tel.Hazara i kaze da mali Arda ima visoku temperaturu i zove ga da dodje da dete vode lekaru.Hazar kaze da ce doci.Djesur odvozi Zilan ispred hotela u kojim treba da se nadje sa Hazarom.Doktor kaze da je ovo jedna od retkih porodica koje obracaju paznju na zsdravlje deteta.Nizar se ne slaze sa sestrom i kaze da se od Ahuzar ne moze kriti vest od Beninoj smrti vecito.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *