Ljubav na silu epizoda 71 - Turske-Serije.Net

Ljubav na silu

Ljubav na silu epizoda 71

By  | 

Ljubav na silu epizoda 71: Nizar stavlja pištolj na čelo Dželalu. Govori da mu on neće presuditi. Dželal zove upomoć Zilan. Ona dolazi sa Adalijem i Hazarom. Nizar je tvrdo rešio da ubije Dželala. Zilan ga moli i govori da njen brat nije ubica. Ona je uznemirena i uplašena za Dželalov život. Adali je teši i govori da se ne brine jer ga Nizar neće ubiti.Hazar obaveštava Hasana da je Nizar oteo Dželala. Dželal se pravda, govori da nije krivac ni za šta i da nije ubio Ardu. Nizar mu ne veruje. U kući Azama čuje se vest o otmici Dželala. Nizar odvodi Džeala u kuću svog brata Hasana. Hasan mu govori da pusti momka. Nizar ne pristaje na to i priznaje da je obećao Berin da će ga dovesti k njoj da mu ona sudi. Dželal idalje priča da nije ubio Ardu. Na njegove reči Berin uznemireno pita ko je to učinio? Tada dolaze Hazar i Zilan. Zilan govori Nizaru da, ukoliko mu je stalo do krvi, neka ubije nju, a ne Dželala. Azam sa suprugom i kćerkom Dilan odlazi kod Hasana. Azam govori Nizaru da svi osim njega i Resula žele mir. Tada Resul sa naoružanim ljudima dolazi ispred Hazarove kuće.

Pred svima govori da je on postavio bombu u klub, da Dželal nema nikakve veze sa ubistvom i da je on pravu ubica. Saznavši ovo nejgov otac Azam je šokiran kao i svi ostali. Berin je očajna, gorko plače i govori da je njen sin mrtav i da ona više ne želi da se krv proliva. Nizar kaže Dželalu da je od sada slobodan a da će posao imati sa Resulom. Dželal odgovara da to nije u redu već da će njegovom bratu suditi sud. Nizar je iznenadjen ovim dogadjajim i priznaje da je sve ovo daleko iznad krvne osvete. Otac Azam govori da Resul za njega više ne postoji. Zilan moli oca da se pribere i smiri. Azam sa porodicom odlazi kući. Adali se izvinjava Hasanu što nije držao na oku Nizara.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *