Ljubav na silu POSLEDNJA EPIZODA - Turske-Serije.Net

Ljubav na silu

Ljubav na silu POSLEDNJA EPIZODA

By  | 

Ljubav na silu POSLEDNJA EPIZODA: Počinje sudjenje Resulu. Dokazuje se da je on ubio Ardu. Sera moli Burdžu da ne ide i govori da će se pokajati. Burdžu ipak ne odustaje od svoje odluke. Berin je tužna zbog saznanja da je njen sin mrtav, dok će njegov ubica idalje živeti. Hazar priča sa majkom i želi da opet zbliži roditelje, Berin ne pristaje na to. Ahuzar, sva srećna, obaveštava Nizara da je njihova ćerka Živa. Nizar počinje da veruje u to. U trenutku kada Resul, uz pratnju policije, izlazi iz sudnice, puca u Nizara.

Azam je razočaran u Resula i govori da mu je proklet hleb kojim ga je hranio. Dolazi trenutak Burdžinog odlaska. Na rastanku zahvaljuje se Seri za sve što je učinila za nju i njenog sina. Hazar hrabri Ahuzar i govori da će sve biti u redu. Berin osudjuje Hasana za sve loše dogadjaje i patnju cele porodice. Hasanov pokušaj da se bribliži Berin je bezuspešan. Doktor obaveštava prisutne da je Nizar van životne opasnosti ali da će ostati paralizovan.

U posetu Resulu dolazi Zilan. Ljuta je na brata i pita ga kakav je to čovek kada nanosi svima zlo. Govori da ga je mržnja skroz oslepela i da ne vidi ništa pred sobom. Na osudu Zilan što ne umre, Resul burno reaguje i saopštava da će ih sve uništiti. Azam, pred Hazarom i Zilan, priznaje da ga je stid št ima takvo dete. Savetuje Zilan da je najbolje da se vrate u zavičaj. Sera zove Hazara i govori da je mali Arda dobro ali da su izgubili Burdžu. Zilan šokirana vešću da je Burdžu mrtva.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sera daje Hazaru pismo od Burdžu. Hazar čita pismo i plače. Azam smatra da je Istambul bio samo nesreća za njegovu porodicu i odlučuje da se vrate svom zavičaju.

Godinu dana kasnije Hasan, sa svojom sestrom, sedi za stolom za ručavanje i pita se da li će ostati sami do kraja života. Ahuzar održava poslovni sastanak. Govori da je firma spašena od propasti. Hazar se sreće sa Zilan. Ona je dirnuta što se on prema njoj ponaša kao prema strancu. Dok njena prijateljcia Ruja proba venčanicu, ona se raduje zajedno sa njom, medjutim i tužna zbog toga što je Hazar više ne voli. Ahuzar odlazi lekaru da vidi kako napreduje trudnoća njene ćerke Benu. Dobija informaciju da je sve u redu.

Ruja govori Zilan da je tvrdoglava i da nije došla godinu dana da vidi Hazara. Hazar je mišljenja da je Zilan srećnija bez njega. Ahuzar je presrećna što će dobiti unuka. Ona savetuje Hasana da ode kod Berin. On je postidjen svojim postupkom i sramota ga je da izadje pred bivšom suprugom i uveren je da mu Berin neće nikada oprostiti. Azam je ponosan na Zilan i na ostalu svoju decu, osim Resula, koga više i ne smatra sinom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *