Lockdown Ki Love Story – 102. ep. – Sonam i Dhruv se sprijatelje!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 102. ep. – Sonam i Dhruv se sprijatelje!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 102. ep. – Sonam i Dhruv se sprijatelje!

Dhruv odbija da pije lekove.
Sonam dođe kod Dhruva sa biciklom i kaže mu da i ona, kao i on, ima 5 godina. Da mu da vozi njen bicikl i ne dozvoli da padne. Oni se sprijatelje. Sonam ode kad ugleda da Nutan dolazi. Dhruv kaže Nutan da je stekao prijatelja.
Shashikant pita Sonam zašto je postala dete. Sonam objasni da Dhruvu sad treba prijatelj kome može da veruje, a nijedno dete se neće sprijateljiti sa njim. Dok se ne oporavi, ona će postati dete za njega. Shashikant je blagoslovi.
Nutan savetuje Milky da se sprijatelji sa Dhruvom, to je novi početak njihove veze.
Sonam dođe da stavi „vibhuti“ Dhruvu. Milky za Sonam misli da je lopov, ali Sonam uspe da pobegne.
Subhadra savetuje Sonam da razmisli opet – Dhruvovo stanje se promenilo, njegova porodica je krivi, a ne znaju kada će se oporaviti. Treba da se vrate kući. Sonam kroz suze da iako njihova veza nema ime, ta veza postoji i to se zove ljubav. Oporaviće Dhruva, zahvaljujući njemu je živa. Podržali je oni ili ne, neće ostaviti Dhruva samog.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete: Dhruv kaže da želi odeću svoje veličine. Sonam mu da znak. On potrči ka njoj. Ona mu kaže da kupi odeću po svom izboru. Nutan traži Dhruva.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *