Lockdown Ki Love Story – 124. ep. – Sonam sazna istinu o Milkynoj trudnoći!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 124. ep. – Sonam sazna istinu o Milkynoj trudnoći!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 124. ep. – Sonam sazna istinu o Milkynoj trudnoći!

Sheetal traži od Ankite da uradi kako joj je rekla. Ankita zove Nutan i kaže da ona i Dheeraj planiraju dete i traže ime Milkynog doktora da se posavetuju. Nutan razmišlja da ne može dati ime doktora jer će se istina saznati, pa joj kaže da će pričati posle venčanja Sonam i Dhruva.
Sheetal smisli da ona ugasi svetlo tokom ceremonije a da Sneha krišom ode u Milkynu sobu i da sazna ime doktora. Sonam je sigurna da će doktor reći istinu.
Nutan napiše poruku i sakrije je ispod seta nakita koji potom pokloni Sonam. Međutim, Milky shvati da Nutan krije nešto pa uzme kutiju od Sonam i pronađe Nutaninu poruku pa odluči da je nauči pameti.
Milky da Shashikantu sok koji on popije.
Milky da Nutan nož pa joj u kupatilu pokaže onesvešćenog Shashikanta i zatraži od nje da bira između muža i Sonam – takođe, kad ubije Sonam, pre nego što ode u zatvor, neka zatraži od Dhruva da oženi nju rekavši da je to njena poslednja želja.
Tokom proslave, Sheetal ugasi svetlo i Sneha odglumi da je pala i iščašila zglob. Nutan u mraku krene da izbode Sonam, ali se ispostavi da je to zapravo Ankita kojoj je ruka povređena. Začuju Milkyn vrisak i požure u njenu sobu gde zateknu Milky kako se drži za stomak a Sonam je drži da ne padne sa prozora.
Doktor pregleda Milky i kaže da je izgubila bebu. Milky okrivi Sonam slagavši da ju je ova gurnula. Sonam joj kaže da prestane da laže, nije je gurnula već ju je spasila. Milky da znak Nutan koja kaže Sonam da ne može da prihvati onoga ko je ubio njenog naslednika pa otkaže venčanje. Svi su šokirani. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *