Lockdown Ki Love Story – 51. ep. – Glasanje počne!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 51. ep. – Glasanje počne!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 51. ep. – Glasanje počne!

Sheetal ubeđuje Nutan da popriča sa svim članovima porodice i da ih ubedi da glasaju protiv Sonam.
Nutan čuje razgovor Dheeraja i Ankite u kom oni pričaju o glasanju – on se slaže sa Dhruvom, smatra da će mir u kuću doneti samo Sonamin odlazak. Ona traži od Dheeraja da glasa protiv Sonam i podsmeva se Ankiti koja je za Sonam.
Shashikant moli Boga da ispuni sve Sonamine želje.
Nutan pokuša da podmiti Snehu rekavši da će joj kupiti laptop ako glasa protiv Sonam.
Porodica se okupi, glasanje počne. Shashikant glasa za Sonam, a Nutan protiv. Dheeraj ipak odluči da donese ispravnu odluku i stane uz svog oca. Nutan krene da ga ošamari, ali Shashikant je zaustavi i traži od nje da ne utiče na glasanje. Dhruv podrži svoju majku. Ankita podrži Shashikanta. Nutan besna traži od Sheetal da glasa, ali ona kaže da prvo deca glasaju, ona će posla. Milky odluči da podrži svog muža baš kao što je Ankita uradila, pa stane na Nutaninu stranu. Sad obe strane imaju po 3 glasa. Shashikant kaže da je Milkyn glas zapravo pola glasa jer je Dhruv na dan venčanja rekao da je to polovično venčanje i ona nikad nije postala u potpunosti njihova snaja. Sneha kaže da joj treba laptop koji joj je Nutan obećala, ali ne može ni da dozvoli da Sonam po ovoj izolaciji ode, stoga glasa za Sonam.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete: Sheetal podrži svog brata (Shashikanta).

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *