Madhubala - 01.01.2014. - Kuku je udružen sa Bhujangom!

Indijske Serije

Madhubala – 01.01.2014. – Kuku je udružen sa Bhujangom!

By  | 

capture-20140101-171813

Madhubala – 01.01.2014. – Kuku je udružen sa Bhujangom!

Bhujang hvali KRK- zato što je uradio dobar posao. KRK kaže da ulazi u RK-ov karakter. Bhujang pita šta je u torbi. KRK mu pokazuje novac. Bhujang se divi kako je zaradio toliko za jedan dan i grli KRK-a a zatim mu kaže da je on superzvezda RK. KRK zatvara tašnu i menja glas, a zatim ga pita da li je mislio da će njegov lažni pacov prevariti RK-a, uhvaćen je u igri (Bhujang), on je pravi RK i njegova igra je završena zato što je doveo policajce. Bhujang je šokiran. KRK se počne smejati i kaže mu da pogleda svoju facu. Bhujang ga grdi. KRK se izvinjava. Bhujang kaže da se na trenutak uplašio, postaje pametniji iz dana u dan, ali da ne postane RK stvarno. On daje 1 lac KRK-u.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U RK-ovoj kući, RK kaže da je 50 lacs utišlo sa RK-ovog računa. Madhu kaže da su izgubili novac. RK pita ko bi to bio.

Policajac proverava potpis i kaže da samo stručnjak može da vidi razliku. Sikki vidi i kaže da on hoda, priča i potpisuje kao RK, kaže im da urade nešto brzo. Policajac kaže da će uskoro dobiti neki trag. Sikki pita RK-a da li želi piće i RK besni na njega. RK kaže da ne misli da je došao zbog novca, on ima neku drugu nameru. Bittu pita RK-a zašto to kaže. RK kaže da on želi da izbaci RK-a na ulicu, ko je on, šta želi, ko mu pomaže, to može biti neko ko je njemu blizak. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

23 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *