Madhubala - 02.01.2014. - KRK izaziva RK-a!

Indijske Serije

Madhubala – 02.01.2014. – KRK izaziva RK-a!

By  | 

capture-20140102-181303

Madhubala – 02.01.2014. – KRK izaziva RK-a!

RK besni i kaže da je došao ispred njega samo da bi pobegao, ako se usudi da dođe blizu njegove porodice i žene, biće duh. KRK mu kaže da je pravi život drugačiji od njegovih filmova. RK kaaže da je rođen da pobedi, ako želi da igra neka dođe ispred i naučiće ga lekciju. KRK kaže u 12 sati doći ispred njega, a on neće moći ništa da uradi. RK prihvata izazov.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

RK kaže Bittu-u da stigne brzo kući jer KRK dolazi. Madhu kaže da je samo 5 minuta ostalo do 12. Radha ih pita zašto još ne spavaju. Madhu kaže taj duplikat. Sikki počne da paniči. Madhu kaže da on dolazi. Bhujang kaže KRK-u da oni imaju priču, on neka nastavi da glumi. KRK mu kaže da čeka i gleda kako će naučiti RK-a pameti. RK besni. Madhu mu ponudi vodu, ali on razbije čašu.

Sikki kaže da je 12 sati. RK kaže da sigurno misli da su se sad previše opustili, ali svi će ostati oprezni, niko neće izaći a ni ući, jer neko pomaže duplikatu. Pabbo kaže RK-u da bude pažljiv. RK kaže da će on biti uhvaćen, a on će ostati tu. Bittu kaže da imaju sutra snimanje, neka se opusti. RK otkazuje snimanje.

KRK uzima blagoslov od svoje majke (slike) za glatko izvršenje njegovog plana. Madhu donosi ćebad i vunene stvari za sve koji čekaju u hodniku. Ona kaže RK-u da nosi različite džempere tako da onaj koji prenosi informacije on će reći KRK-u tako da će i on obući isti, a ako ne, duplikat će biti uhvaćen. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  17 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site