Madhubala - 02.01.2014. - KRK izaziva RK-a!

Indijske Serije

Madhubala – 02.01.2014. – KRK izaziva RK-a!

By  | 

capture-20140102-181303

Madhubala – 02.01.2014. – KRK izaziva RK-a!

RK besni i kaže da je došao ispred njega samo da bi pobegao, ako se usudi da dođe blizu njegove porodice i žene, biće duh. KRK mu kaže da je pravi život drugačiji od njegovih filmova. RK kaaže da je rođen da pobedi, ako želi da igra neka dođe ispred i naučiće ga lekciju. KRK kaže u 12 sati doći ispred njega, a on neće moći ništa da uradi. RK prihvata izazov.

RK kaže Bittu-u da stigne brzo kući jer KRK dolazi. Madhu kaže da je samo 5 minuta ostalo do 12. Radha ih pita zašto još ne spavaju. Madhu kaže taj duplikat. Sikki počne da paniči. Madhu kaže da on dolazi. Bhujang kaže KRK-u da oni imaju priču, on neka nastavi da glumi. KRK mu kaže da čeka i gleda kako će naučiti RK-a pameti. RK besni. Madhu mu ponudi vodu, ali on razbije čašu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sikki kaže da je 12 sati. RK kaže da sigurno misli da su se sad previše opustili, ali svi će ostati oprezni, niko neće izaći a ni ući, jer neko pomaže duplikatu. Pabbo kaže RK-u da bude pažljiv. RK kaže da će on biti uhvaćen, a on će ostati tu. Bittu kaže da imaju sutra snimanje, neka se opusti. RK otkazuje snimanje.

KRK uzima blagoslov od svoje majke (slike) za glatko izvršenje njegovog plana. Madhu donosi ćebad i vunene stvari za sve koji čekaju u hodniku. Ona kaže RK-u da nosi različite džempere tako da onaj koji prenosi informacije on će reći KRK-u tako da će i on obući isti, a ako ne, duplikat će biti uhvaćen. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *