Madhubala - 03.01.2014. - RK provocira KRK-a!

Indijske Serije

Madhubala – 03.01.2014. – RK provocira KRK-a!

By  | 

Madhubala - 03.01.2014. - RK provocira KRK-a!

Madhubala – 03.01.2014. – RK provocira KRK-a!

Sikki je brzo zaspao. Madhu kaže Radhi i Pabbo da odmore, jer su takođe pod stresom. KRK poziva RK-a a Madhu sluša razgovor sa drugog telefona. RK ga pita šta se desilo, da li se uplašio. KRK odgovara da je bio rođendan njegove majke pa je bio zauzet i nije mogao da dođe, ali je čuo da je obrnuo kuću naglavačke. RK kaže da je uplašen (KRK) pa izmišlja izgovore. KRK kaže da je bio mamin rođendan pa je delio slatkiše dok je on (RK) zaključan u svojoj kući, izgubio je i reklamu, pa ko je pacov. Nastavlja da je izgubio mir (RK) samo zbog jednog njegovog poziva i imao je velike gubitke, sada neka kaže ko je lav a ko pacov. RK baca telefon i razbija ga. Madhu odluči da nauči KRK-a lekciju. KRK deli hranu beskućnicima u hramu i kaže gospođi da se smeje kao njegova mama i traži njen blagoslov.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Radha dođe u isti hram i briše KRK-ove suze (ne prepoznaje ga) i kaže da će mu Bog pomoći ako ima dobru nameru. On daje Radhi slatkiš i ona ga blagosilja. Madhu gleda izdaleka i pita se ko je to. Pandit poziva KRK-a Keval i predstavi mu Radhu kao RK-ovu mamu. KRK-u lažna brada spadne i Madhu primeti to i skine mu je. KRK pobegne. Madhu mu kaže da stane. KRK kaže da je mnogo igara ostalo da se igra. On se sapliće i Madhu ga hvata, ali on je odgurne i pobegne. Pabbo kaže RK-u da se smiri i krivi Madhu što nije informisala policajce. RK kaže Bittu-u da pozove pres konferenciju.

KRK kaže slici majke da ga je lagala, to ipak boli, vruća voda i “haldi lep”. Prikazuju scenu iz prošlosti KRK-a kao deteta i kako mu majka stavlja haldi lep na ranu. On se seća kako je kao dete igrao za bend zbog novca. Njegov prijatelj čita članak u novinama o RK-u i KRK je iznenađen kako liče, imitira RK-ov dijalog. Kasnije pokazuju kako je zemlja njegovog oca oteta a on (otac) je pretučen na smrt, posle KRK je u gradu i naleće na Bhujanga i Bhujang podučava KRK-a da postane RK.

KRK gleda RK-ovu konferenciju. RK-a pitaju da li neko od njegoove porodice pomaže duplikatu i on kaže da ne. RK nastavlja da ne misli da KRK zna šta je porodica, on sigurno nije pravilno vaspitan pa stoga radi tako niska dela. KRK je povređen.

Gledaćete: RK pakuje novac i kaže da će mu ga dati tako da može da ode zauvek. Madhu kaže da ne može da uradi to. On kaže da može. Madhu kaže da će poći sa njim, šta ako mu se nešto desi. RK kaže ne i ako mu se nešto desi, neka provede život misleći na njega.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

32 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *