Madhubala - 03.12.2013. - Madhu je izgubila bebu!

Indijske Serije

Madhubala – 03.12.2013. – Madhu je izgubila bebu!

By  | 

Madhubala - 03.12.2013. - Madhu je izgubila bebu!

Madhubala – 03.12.2013. – Madhu je izgubila bebu!

Madhu je u bolu, silazi niz stepenice tražeći RK-a. RK se vozi u kolima. Madhu se obrati bebi, kaže da ne zna gde je njegov/njen tata otišao. Ona se okrene i ugleda sliku bebe koju je RK nacrtao. Zatim odlazi u svoju sobu i pokušava da dobije RK-a, ali on se ne javlja. RK primeti Madhuin poziv ali ignoriše. Madhu dobija RK-ovu govornu poštu u kojoj on kaže da ili ne želi da razgovara sa njim/njom ili je zauzet. Madhu kaže da da ne može da živi bez njega, ne želi ništa bez njega. Ona iznenada zavrišti od bola.

RK čuje poruku i oseća krivicu pa krene brzo da se vraća kući. Pabbo, Radha i Dips trče ka Madhu. RK završava udarajući neku devojku na putu. On je odvodi u bolnicu. Radha, Pabbo i Dips dovode Madhu u bolnicu. RK primeti Bittu-a i sazna za Madhuino stanje. Ona je u sali. Svi pričaju RK-u kako je Madhu bila u bolu. Doktor dođe i kaže da je Madhu izgubila bebu. RK pita kako. Doktor odgovara da je možda bila pod velikim stresom, ili nije jela pravilno ili je naporno radila. Nastavlja da Madhu može da padne u depresiju, svi oni treba da je podrže.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


RK dolazi do Madhu. Ona je slomljena, grli ga i traži da joj vrati bebu. RK joj kaže da kontroliše sebe. Bittu dođe i kaže da novinari pitaju da li je RK imao udes. RK kaže da jeste i da je doveo žrtvu u bolnicu. Bittu kaže RK-u da ide kući sa Madhu. Radha je slomljena, pita Bappu zašto joj je to uradio, bili su toliko željni tog deteta. Pabbo kaže da uvek postoji razlog. Radha nastavlja da plače. Pabbo kaže da će uskoro dobiti dobre vesti od Madhu, ali moraju biti oprezne, današnje devojke shvataju stvari prelako, Madhu je bilauzbuđena zbog deteta i priča kako je Madhu išla na snimanje iako joj je ona (Radha) rekla da to ne radi, ali šta je bilo, bilo je.

RK dovodi Madhu u sobu. Sluga pokriva kolevku belim čaršafom i odnosi je. Madhu je u suzama i slomljena je.

Gledaćete: RK pomaže Madhu da legne i krene da ode. Madhu ga pita da li je dobro. On odgovara da jeste i da ona odmori. Madhu kaže da želi da ostane sa njim. RK kaže da ima posla i da će se vratiti kad završi, a zatim ode. Madhu je tužna, brine zašto RK beži od nje.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *