Madhu ispriča RK-u za njegovu bolest!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Madhubala – 06.08.2014. – Madhu ispriča RK-u za njegovu bolest!

By  | 

capture-20140806-185811

Madhubala – 06.08.2014. – Madhu ispriča RK-u za njegovu bolest!

RK pita Madhu zašto je uplašena. Madhu mu kaže da je njegov život u opasnosti. RK: “Šta? Ko će me ubiti?” Madhu: “Bolest.” RK: “Dobro sam. Dau ji, vidi šta ona govori. Učitelj je uradio to.” Madhu: “Doktor mi je rekao za tvoju bolest i ja sam to krila od tebe. Ne mogu biti daleko od tebe, inače ko će ti dati lekove?” RK: “Kada si mi dala lekove do sad?” Madhu: “Sok od povrća koji sam ti davala dva puta dnevno, mešala sam lekove u to.” Bitu: “Kakvu bolest on ima?” Madhu pokaže lekove: “Ovo su tvoji lekovi koje moraš da uzimaš dva puta dnevno. Kako mogu da ostavim Rađu samog u ovom stanju?”

Radha pita šta se desilo RK-u. RK kaže Madhu da je imao 12 godina kad su mu roditelji umrli i to pred njegovim očima, neka mu kaže, šta mu se desilo. Madhu kaže da je njegov život u opasnosti i ne sme ništa da kaže. Svi su šokirani. Ona da RK-u lekove da popije i da mu vodu. On popije i pita je zašto je sakrila to, šta je dobila time. Madhu: “Nisam želela da budeš napet, ali moram da kažem istinu kad će ova stvar da nas razdvoji.” RK: “Dau ji, možeš li nas ostaviti nasamo na dva minuta?” Svi izađu.

Dau ji sedi u garaži i razmišlja o njegovim trenutcima sa RK-om. Bitu dođe i vidi ga kako plače. Dau ji: “Ne mogu živeti bez mog Rađe. Izgubio sam mog starijeg sina godinama pre, a sad Rađa…” Bitu: “Ništa se neće desiti Rađi, verujte Bogu.” RK razmišlja kako ga je Madhu štitila i davala mu lekove. On joj se izvini i kaže da je ona brinula o njemu, a on je vikao na nju i okrivio je. RK: “Izvini.” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno