Madhubala - 10.01.2014. - Madhu je obaveštena o nesreći!

Indijske Serije

Madhubala – 10.01.2014. – Madhu je obaveštena o nesreći!

By  | 

TOj8lZK

Madhubala – 10.01.2014. – Madhu je obaveštena o nesreći!

RK traži od pozornika da pozove njegovu ženu i ona će ga prepoznati, a zatim mu pokaže tetovažu Madhu. Pozornik mu pokaže tetovažu od Madhuri na svojoj ruci i kaže da to ne znači da je on njen muž. RK prska vodom pozornika i tamničar dolazi i grdi ga za loše ponašanje prema RK-u i zabranjuje mu hranu i vodu.

Madhu kaže policajcima da lažni RK ne bi trebao da dođe u njihove živote. Policajac je uverava i kaže da ta osoba izgleda kao slatki govornik, pa su morali da ga drže u izolovanoj ćeliji. RK oseća Madhuino prisustvo i vrišti. KRK zahvali policajcu. KRK kaže Madhu da ga više ne pita i kaže da je sad njihov svet, samo Madhu i RK.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Po vratku u vilu, KRK je nervozan i smišlja izgovore da bude daleko od nje, ali Madhuu odbija da ga pusti. Radha poziva Madhu u stranu i raspituje se. Sikki kaže Dips da ona ne može da ode bez njegove dizvole. Dips ga upozorava Sikki-ja da priča manje. Ona spazi KRK-a. On pokuša da pobegne, ali kada mu se Dips približi, KRK prospe vodu na njen sari i beži.

Kasnije u sobi, KRK prska piće po licu i košulji. Kada Madhu dođe, KRK joj pokaže piće. Madhu besni. KRK odlazi. Pozornik krišom daje RK-u hranu. RK pita zašto brine toliko. Pozornik kaže da samo pomaže. RK mu kaže da može da ga uvede u poznate ličnosti, samo neka mu pomogne. Oni ga zadirkuju. RK postane nasilan i policajac/pozornik ga udara. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

4gcwt4I

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

30 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *