Madhubala - 14.02.2014. - Madhu je otpuštena!

Indijske Serije

Madhubala – 14.02.2014. – Madhu je otpuštena!

By  | 

Madhubala - 14.02.2014. - Madhu je otpuštena!

Madhubala – 14.02.2014. – Madhu je otpuštena!

Madhu je u kancelariji i osoba joj kaže da je pokušala da je kontaktira, da li joj treba posao ili šta i otpusti je. Madhu se pita šta bi trebala da uradi kada Radha sazna. Radha zove i Madhu je zabrinuta. Radha pita kako je posao. Madhu kaže sve je dobro. Radha kaže da je sve magija njenog PK-a, da ga uvek drži sa sobom. Ona prekine poziv. Madhu se oseća loše zbog laganja. Ona proverava svoju torbu zbog PK-a i shvata da ga nema. AK je u svom kombiju i potrčko mu da PK-ov idol i on gleda u njega.

AK dolazi kući i pozdravlja njegovu baku Bebe. Bebe kritikuje AK-ovu maćehu zato što je bila sekretarica pre nego što se udala za njegovog oca. AK joj daje PK idola. Anu (AK-ova sestra) dođe i zapoočne raspravu sa AK-om, ali njena mama (AK-ova maćeha) joj kaže da ćuti. Dok AK napušta kuću u besu, Bebe prekoreva Anu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Madhu pomaže Bittu-u u kuvanju. Kada sazna da je izgubila posao, Bittu joj predlaže da potraži novi u novinama. AK je sam na nepoznatom mestu i seća se svog oca.

Gledaćete: Madhu gleda u mor pankh i sudari se sa Sweetie, koja je ismejava i kaže da se nada da neće dobiti posao. Bittu je grdi.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *