Madhubala - 15.01.2014. - Madhu prati KRK-a!

Indijske Serije

Madhubala – 15.01.2014. – Madhu prati KRK-a!

By  | 

36ljbcO

Madhubala – 15.01.2014. – Madhu prati KRK-a!

KRK kaže da svi plaču. Sikki kaže da su sve njegove reči dotakle njegovo srce. KRK kaže da pretpostavlja da će njegov sledeći film biti hit jer je to monolog iz njegovog filma. Dips kaže da je ovo pravi RK. KRK kaže Pabbo da završi sa protestom, svi su se izvinuli. Pabbo ćuti. KRK kaže dobro, on će sedeti tu, ona ne želi da jede, ni on neće jesti. Dodaje da nije jeo od jutros, ali može da uradi sve za nju, neće jesti. Pabbo kaže da on nećće ostati gladan, neka ustanu samo zbog njega. Kaže mu da se osveži i onda pridruži doručku. KRK se složi. Dips kaže Sikkiju da uđe i plače. Madhu kaže Padmini da ide opuštena. Ona (Madhu) odlazi kod Bittua i pita ga šta je bilo. Bittu kaže da je malo zbunjen, RK je rekao da je otišao u zatvor ne rekavši nikome, pričao je o filmu a on ne zna za to. Nastavlja da svi scenariji dolaze prvo kod njega a on nije čuo za takav film, ponaša se čudno (RK), ne kapira (Bittu). On zatim ode. Madhu je zbunjena.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


KRK oseća krivicu što je ukrao Madhuin nakit i sprema se da ga vrati u orman kad Madhu naiđe. Ona ga pita za to. KRK ga pita da li je saznala za to. Madhu kaže da jeste, pita ga šta radi sa tim. KRK kaže da joj je rekao da to drži u banci. Madhu pita kada. KRK kaže više puta joj je rekao, neka joj ovo bude lekcija da svako može da joj ukrade stvari, ili neka ga nosi sa sobom ili neka ga odnese u sef u banci. On ode odatle i Madhu je još više zbunjena.

KRK misli u sebi da će ga boravak u RK-ovoj kući učiniti boljim glumcem. On je na telefonu sa Bhujangom, kaže mu da je stigao u RK-ovu kuću. Bhujang pita pa. KRK ga moli da ga pusti da se vidi sa mamom. Bhujang kaže da hoće sigurno, ali za sad neka ostane u RK-ovoj kući i da povrati njegovo poverenje. KRK kaže da će uraditi šta god želi i neće postavljati pitanja, ali samo jednom neka dozvoli da vidi majku. Bhujang kaže dobro, da pozove za jedan sat i reći će mu gde će videti mamu. KRK pita jedan sat. Madhu dođe i pita šta jedan sat. KRK pita da li će za jedan sat biti ručak spreman, ništa nije jeo od jutros, čak ni mleko. Madhu pita da li je on RK. KRK je šokiran, ironično kaže da nije, on je lažov, njegova tetovaža je lažna i pravi RK je u zatvoru, a on je duplikat. Madhu se izvinjava. KRK pita koliko puta treba da joj dokaže da je on pravi RK, da li treba da nosi ličnu kartu. On kaže pravi ili duplikat, gladan je, neka serviraju hranu. Madhu kaže da će odmah. Ona odlazi i i dalje je zbunjena. KRK moli Boga da zaštiti njega i njegovu mamu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *