Madhu i RK odluče da se opet venčaju!

Indijske Serije

Madhubala – 17.07.2014. – Madhu i RK odluče da se opet venčaju!

By  | 

307528-drashti-dhami.jpg

Madhubala – 17.07.2014. – Madhu i RK odluče da se opet venčaju!

Sanjay kaze RK-u i Madhu da Falguni daju njenu imovinu i nakit, koji je ona dobila u prvom braku. Oni su sokirani. Sanjay kaze da to ne trazi za sebe, vec za nju, jer ako se njemu bilo sta desi, njena ce buducnost biti osigurana.RK: Dobro,  dobices cetiri puta vise nego sto je njena imovina ovde. Sanjay je zadovoljan sa tim odgovorom i kaze da zeli jednostavno vencanje. Agni i Leela su to cule i pokusavaju da ucine to jednostavno vencanje izvanrednim. RK i Madhu se brinu o svim pripremama.Leela je umesala neki prasak u mehendi pastu i kaze: Ruke od Falguni ce brideti (goreti) od ovog mehendija, onda ce dobiti temperaturu i morace ici u bolnicu. Agni kaze da to nije u redu i smesi se.Leela kaze da bi rado to umesala i u uptan, i ne bi nikome pokazala svoje lice. Smeje se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


RK pita Daua zasto je uznemiren? Dau kaze da je zeleo da on zadrzi Sehra na njegovoj glavi, ali se on vratio ozenjen, on je tuzan jer nije mogao on da mu ogranizuje vencanje. RK: Ti ces da organizujes svadbu moje dece. Dau ga pita da mu isprica kakvo je bilo njegovo vencanje. RK: Kada sam se ja vencao, moja je pamet bila od sedmogodisnjeg decaka, nisam ni znao da se zenim, receno mi je da je sve to igra, Madhu nije nista znala, mislila je da se udaje za nekog drugog. Dau je zaprepascen.Agni i Leela iznose mehendi.

Leela i Agni dolaze kod Falguni i vide je u sarenoj odeci.Leela joj kaze da ce joj ona naneti mehandi i Falguni se smesi i pruza joj ruku. Leela ima zastitnu rukavicu na ruci.Madhu im kaze da sacekaju, i donosi Shagun mehendi koji je poslala Sanjay. Mehendi je pao na Agninu odecu i ona ga ocisti svojom rukom.Leela je zabrinuta i odvodi je.Dau kaze kako je ovo cudno vencanje. Pita: Zar ne mislis da su pheras koje izgovaras u cinu vencanja, da su to osecaji za ceo zivot, ti nisi osetio tu srecu, osecam nesto u svom srcu…vidis, mandap je ovde, ti i Madhu se mozete jos jednom vencati, ovde, sada, i uciniti ljubavni cvor jos cvrscim. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

120 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *