Sanjay i Falguni i RK i Madhu se venčavaju!

Indijske Serije

Madhubala – 18.07.2014. – Sanjay i Falguni i RK i Madhu se venčavaju!

By  | 

AYk6dUv hzc4Xkh NbSs7SP

Madhubala – 18.07.2014. – Sanjay i Falguni i RK i Madhu se venčavaju!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Agni i Lela pokusavaju da pokvare stvari u Falguninom i Sanjayevom vencanju. RK: Ovo je moja sestra Agni koja kuva dobru kafu. Sanjay kaze da ce popiti tu kafu. Konobar donosi kafu i Agni kaze da posto je kafa stigla, ona ce drugi puta da skuva kafu.RK pokusava da posalje Agni u kucu i kaze joj da ide i donese kameru. Agni pogleda u Lelu i odlazi. Sanjayevi roditelji cekaju da vide Falguni. Njegova majka pita gde je mlada? RK: Ako je Lela ovde, kako ce mlada doci? On kaze Leli da ide i da dovede mladu. Lela se usiljeno nasmeše i odlazi.

Tara i Madhu spremaju mladu. Madhu joj daje idol Kanha, i kaze joj da se pomoli. Falguni place i zahvaljuje se Madhu na njenoj podrsci. Tara misli u sebi kako se Bhanu lose ponasao prema njoj i moli se. Madhu se moli misleci na RK-a i njegovu zelju da je ponovo ozeni.Lela dolazi i kaze da je Sanjay dosao, i da treba da se ide u mandap. Falguni cuva idol i silazi niz stepenice u dnevnu sobu. Madhu i Tara dovode Falguni i svi se smese kada je ugledaju. Falguni se upoznala sa Sanjayevim roditeljima i dotakla im je stopala kako bi dobila njihov blagoslov. Agni je sve to fotografisala. Pandit je pozvao Sanjaya i Falguni Falguni da dodju u mandap.

Oni sednu u mandap i pandit zapocne sa mantrama i ritualima za vencanje. On pita ko ce uraditi
kanyadaan? RK gleda u Daua. Dau: Ja cu uraditi to za moju kcerku. Svi se smese. Dau je uradio kanyadaan. Sanjay i Falguni su se vencali, a RK misli o svom i Madhuinom vencanju. Smesi se. Pandit im kaze da urade pheras, i oni ih urade dok se cuju mantre. Falguni i Sanjay su uzeli blagoslove od svih. Falguni place i grli Madhu.

RK drzi Madhu za ruku i kaze joj: Sacekaj, odmah se vracam… Madhu se smesi. RK  donosi njen veo za mladu i kaze joj da ga stavi. Donosi i vence od cveca i oni ih izmenjuju. Madhu pita ko ce im reci da urade pheras (krugove oko svete vatre)? RK: Srce koje u sebi ima ljubav, ima u sebi i Boga. Bog ce nam reci da to uradimo. RK je drzi za ruku. Oni se gledaju i smese se. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

553 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *