Madhubala - 21.07.2014. - Madhu i RK odlaze da žive u chawl!

Indijske Serije

Madhubala – 21.07.2014. – Madhu i RK odlaze da žive u chawl!

By  | 

capture-20140721-182012 capture-20140721-182237 capture-20140721-185843

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Madhubala – 21.07.2014. – Madhu i RK odlaze da žive u chawl!

RK i Madhu se zagrle. Agni polije kerozinom zidove sobe (spolja) i vrata. Ona zapali šibicu i gleda u plamen. RK kaže Madhu da ih sad niko ne može zaustaviti. Lela ugasi šibicu: “Da li si ti luda?! Pođi sa mnom!” Agni: “Zapaliću ih žive!” Lela: “Saslušaj me! Budi hladna. Da li si videla kako je Bhanu žurio da ih ubije, a sad nema mesta gde da se sakrije? Ako oni saznaju da si pokušala da ih zapališ, vratiće te u selo. Pusti Rađu i Madhu da lete u vazduhu sa mnogo ljubavi, a onda preseci snažno, tako da oni padnu na zemlju. Idi u svoju sobu i spavaj.” Agni ode. Lela kaže da ne zna šta je htela da uradi (Agni).

Jutro je. Madhu se probudi i nasmeši se videvši RK-a. Ona ugleda guštera i vrišti. RK se probudi i pita šta se desilo. Madhu mu pokaže guštera. On grdi guštera kako je besraman, bio je u njihovoj sobi i video sve. Madhu postane stidljiva. RK se opet šali i kaže gušteru da ide svojoj kući i da ne kaže nikome, celu noć je padao sa kreveta jer nema naviku da spava ni sa kim, povredio je se. Pokazuju FB (kao sećanje) scenu gde Madhu gura RK-a sa kreveta, a onda ga vraća na krevet nežno. On iznova i iznova pada i ona mu pruži ruku da ustane. On je rekao da će spavati sad na podu, ali ga je ona dovukla na krevet. Ona se seća toga i smeje se, kaže da se on zabavlja u padanju. Oni se raspravljaju oko toga koliko je on puta pao. Dau pozove RK-a. RK kaže da dolazi i kaže Madhu da će se prvo on kupati jer ga Dau zove.

On kaže da želi da sačuva vodu, i ona može da se kupa sa njim. Madhu: “Rađa, idi!” Ona se nasmeši. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

134 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *