Madhubala - 21.12.2013. - RK donosi Riu u mansion!

Indijske Serije

Madhubala – 21.12.2013. – RK donosi Riu u mansion!

By  | 

Madhubala - 21.12.2013. - RK donosi Riu u mansion!

Madhubala – 21.12.2013. – RK donosi Riu u mansion!

RK je obavešten o Rinoj nesreći i odlazi kod nje. Za to vreme, Pabbo reže kanap koji drži luster i luster samo što ne padne na Madhu, kada ona oseti da nešto nije u redu i skloni se. Luster padne i svi su šokirani. Madhu čak nije ni shvatila da je luster pao jer je ugledala RK-a kako nosi Riu.

RK otkaže pooju i svi odu. On zatim odnese Riu u gostinjsku sobu. RK besni na Madhu i kaže da je sve zbog nje, zbog nje je Ria pokušala da povredi sebe. Pita je da li je dala narukvicu Rii. Madhu kaže da jeste, zato što joj je bio potreban novac. RK joj kaže da laže. Madhu objašnjava da je otišla da vidi Riu samo da bi joj rekla da između nje (Madhu) i njega ne može treća osoba da dođe, njena ljubav nije tako slaba da mora da je kupuje od nepoznate devojke i nije rekla ništa što bi je povredilo. RK joj kaže da je bila toliko nesigurna da je rekla Rii da ode iz njegovog života, a Ria je bila emotivno slaba i pokušala je da se ubije da bi je ubedila da nema ništa između njih. Madhu kaže da ga ta devojka voli i igra igre sa njim. RK kaže da zna da ona voli njega, ali on ne voli nju. Madhu kaže da je rekla Rii da ide i ona je pristala, ali je on otišao kod Rie. Nastavlja da je otišla kod Rie zato što ne može da podnese da neko ulazi u njegov život. RK je pita zašto je onda otišla da je vidi, mislio je da njegova Madhu ne može da uradi ništa pogrešno, ali je izneverila njegovo poverenje. RK joj kaže da gleda sa njene strane, kako može da trpi da devojka koja joj je rekla da ga voli je u ovoj kući, zar očekuje da će joj poželiti dobrodošlicu. RK je pita da li se seća Sultana, i on je trpeo. On nastavlja da je razmišljao kao ona, možda je ne bi oženio, ta devojka će biti tu dok ne bude dobro i to je kraj. Madhu je šokirana. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

26 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *