Madhubala - 23.12.2013. - Madhu šamara Riu!

Indijske Serije

Madhubala – 23.12.2013. – Madhu šamara Riu!

By  | 

capture-20131223-224351

Madhubala – 23.12.2013. – Madhu šamara Riu!

RK kaže Rii da on nema problem sve dok ona ne dira Madahuine žute sarije i kaže da će njena odeća stići sutra. Ria kaže da nema potrebe, ne želi da povećava tenziju u kući. RK kaže da je istina da ima tenzije, ali porodica je ona koja stvara tenziju  i da se opusti, sve će biti dobro, oni mogu da izdrže RK-a, mogu i nju. Ria pita za Madhu. RK odgovara da zadnjih dana stvari između njih dvoje nisu dobre, ali da ne brine, sve će biti dobro. Pita da li ima još pitanja. Ria kaže da ne, ide u sobu da se odmori.

Sluga donosi doručak i sok RK-u i kaže da mu je Madhu ostavila to (RK-u). RK kaže da pokušava da nauči francuski da mu kaže da ne želi da jede. Nastavlja da će reći Madhu da je uradio svoj posao iskreno i neka ide svojoj kući. Ria se zlobno smeška srećna čuvši da je sluga otišao i misli kako neće dobiti ponovo ovakvu zlatnu priliku, iskoristiće je sigurno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U hramu, Dips je na mobilnom. Pabbo joj oduzima mobilni. Dips joj kaže da bolje da razmišlja o Nivaranu. Pabbo joj kaže da ućuti. Madhu se moli Bappi da joj da snagu da se izbori sa svakom nevoljom u svojoj vezi, da pobedi nad nevoljama. RK priča na telefonu sa Bittuom i kaže mu da dođe večeras. Ria doziva RK-a, ali on joj kaže da sačeka da prvo pozove Madhu. Ona ga opet pozove i RK se okrene i iznenađen je videvši je obučenu u svečanom sariju, pita je zašto se doterala toliko. Ria ga pita zašto, ne izgleda dobro. RK je pita ide li negde. Ria odgovara da je već tu, u superzvezdinoj RK-ovoj kući. RK ćuti. Ria ga pita da li se kaje. RK kaže da ne, ona je slaba i treba joj odmor, neka ne muči sebe i neka ide da se odmori. Ria se saplete i padne u RK-ovo naručje, a zatim ga grli čvrsto. Sluga ih vidi zajedno. RK je gurne od sebe i kaže slugi koji ih je video da ide, što on i uradi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

capture-20131223-230601

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *