Madhubala - 25.11.2013. - RK i Madhu se raspravljaju!

Indijske Serije

Madhubala – 25.11.2013. – RK i Madhu se raspravljaju!

By  | 

capture-20131127-155154

Madhubala – 25.11.2013. – RK i Madhu se raspravljaju!

Prevele: Jeca & Tempesta

Doktorka pregleda Madhu i kaže da je ima sreće, dobro je nakon velike nesreće, a i njeno dete je kao ona, i ono je dobro. Ona prepisuje vitamine. Madhu gleda okolo i pita za RK-a. Radha odgovara da je on u susednoj sobi, pregleda ga doktor. Madhu pita šta mu se desilo. Svi je smiruju. Roma kaže da ga samo pregleda. Madhu kaže da mora da vidi RK-a, ide kod njega. Radha joj kaže da se smiri. RK ulazi. Madhu je oduševljena što ga vidi i što je živ i zdrav. Oni se zagrle. RK je pita da li je dobro i ona njega pita isto to. Madhu je oduševljena što RK-ova noga i ruka funkcionišu, kaže: “RK, ti…” RK kaže da samo jedan RK postoji na celom svetu. Svi odu iz sobe. Madhu kaže da njen RK nikada nije dobro, njen RK je odlično. RK kaže da jeste odlično, može da šeta, pleše, da se bori (hvata Madhu za struk), može da uradi šta god želi. Zatim joj kaže da sad kada je dobro, da mu dozvoli da ispolji svoj bes na njoj. Nastavlja da danas treba da zahvali Bappi, zato što je zahvaljujući njemu dobro. Madhu kaže da je ovo samo zbog Bappe. RK kaže Madhu da je mogao da je izgubi danas. Madhu kaže da je imala vere u to da će je naći i spasiti. RK kažže da je takva glupača i da mu dođe da je udari. Madhu kaže da uradi šta god želi, biće oprošteno, sad je dobro, grli ga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


RK je pita zašto je morala tu opasnu stvar da uradi. Madhu odgovara da je to bila sudbina, oni zaglavljeni u vatri, on je spašava i oporavlja, ali ako mu se ne sviđa, neće više raditi. RK kaže da je oduševljen zato što je dobro zbog nje, da traži šta god hoće, samo ne mesec i i zvezde, jer nije problem da ih donese, već gde će da ih drže. Madhu pita da li osim toga može da pita nešto. RK odgovara da može. Madhu stavlja njegovu ruku na svoj stomak i kaže da želi njihovo dete. RK sklanja ruku sa njenog stomaka. Madhu mu kaže da razmisli, to što se njemu stanje popravilo i što je ona spašena je čudo, ali u svemu tome beba je takođe spašena i to je čudo, i ta beba je borila bitku i dobro je, što znači da Bog želi da ovo dete bude na ovom svetu. RK ćuti. Madhu ga natera da je pogleda i pita da li je srećan. RK odgovara da jeste, zato što je ona u njegovom životu, zato što ga je učinila boljom osobom, zato što mu je pomogla u životnim problemima kada je bio beskoristan, ponela je njegov film na svojim leđima, ne može dovoljno da joj zahvali. Madhu pita samo zbog toga, ne zbog deteta, kakav je to otac. RK kaže da on nije kao ostali očevi, želi svom detetu da da najbolje vaspitanje, ali da misli (Madhu) o životima koji žive i da preispita svoju odluku, mogu sve to kasnije da urade. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *