Madhubala - 25.12.2013. - Ria je u zatvoru!

Indijske Serije

Madhubala – 25.12.2013. – Ria je u zatvoru!

By  | 

Madhubala - 25.12.2013. - Ria je u zatvoru!

Madhubala – 25.12.2013. – Ria je u zatvoru!

Predstavnice žena besne videvši video. Ria kaže Madhu da je lažov. Madhu kaže da je sačuvala drugu kopiju jer je znala da će pokušati nešto. Nastavlja da zna da je podmitila slugu da ukrade CD. Pita da li će da prizna ili da ga pozove (slugu). Žene besne da je Ria pokušala da ih nasamari i da uhvati RK­-a, optužuju Riu da je ona razlog zašto pravi ovakvi slučajevi ne dobiju pravdu. Madhu i Bittu dovode Riu u policijsku stanicu. Ria besni na njih. Policajac joj kaže da je uhapšena zato što je pokušala da smesti i ocrni osobu. RK je oslobođen. Ria kaže da će ih naučiti lekciju. Madhu oseća olakšanje videvši RK-a i grli ga. Ria besni videvši ih. Bittu kaže RK-u i Madhu da idu, on će završiti formalnosti i doći će. Ria kaže da je ovo zamka, a zatim kaže da ih neće poštedeti, uhvatili su je. Madhu odlazi do Rie i kaže joj da ona (Ria) ne razume značenje ljubavi, ljubav se zaradi, a ne prisiljava. Nastavlja da ona (Ria) ne zna, ali da će joj objasniti, zaveti venčanja nisu samo oko vatre, ali one obveznice koje prolaze kroz vatru su zauvek. Govori da joj je rekla da je RK šumski požar, spali sve oko sebe a on ne izgubi ništa, a ona je ta koja je izgubila sve. RK i Madhu odlaze držeći se pod ruku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U mansionu, sledećeg jutra, Madhu pokušava da probudi RK-a i kaže da trebaju da idu u hram. RK kaže da se ne oseća dobro. Madhu odlazi po toplomer i stavlja ga pod RK-ovu ruku. Pabbo i Radha dođu i pitaju šta nije u redu. Madhu kaže da se RK ne oseća dobro i pogleda u toplomer i kaže da ima temperaturu. Pabbo i Radha kažu da će onda ostati sa njim. RK kaže da su napravile planove sa toliko napora, neka ne otkažu i neka idu. On kaže i Madhu da ide, ali ona kaže da neće. Radha kaže Madhu da ostane. Madhu kaže Radhi i Pabbo da idu. Pabbo kaže RK-u da bude pažljiv. One zatim odu. (NASTTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *