Madhubala - 26.12.2013. - Pojavljuje se još jedan RK!

Indijske Serije

Madhubala – 26.12.2013. – Pojavljuje se još jedan RK!

By  | 

capture-20131227-160523

Madhubala – 26.12.2013. – Pojavljuje se još jedan RK!

RK traži svoje sunčane naočare. Madhi pita zašto mu trebajju kad je ona njegova amajlija. RK kaže da su one jako srećne za njega. Madhu mu daje naočare. RK joj kaže da je ona nova junakinja njegovog filma. Madhu odbija. RK kaže Madhu da dođe i zagrli je.

Bhujang poziva nekog i kaže mu da je ovo test njenog života, neka bude spreman. Ta osoba (koja zvuči kao RK) kaže da nikada nije naučio da gubi, uradiće šta treba.

Madhu kaže RK-u da ide na snimanje. RK ode. Madhu se drži za glavu i RK kaže da videvši da ona nije dobro on ne ide. Ona insistira i on ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Reporter pita producenta za heroja. On kaže da će uskoro biti tu i dobije poruku od RK-a da će kasniti, a zatim ugleda RK-a koji igra uz bend koji svira.

Producent je šokiran. Devojka prilazi RK-u i pita ga da pleše sa njom. On pristaje i pleše na čudan način. Mediji snimaju sve ovo i šokirani su. Producent odlazi ljutit. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

23 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *