Madhubala - 27.01.2014. - Bhujanga hapsi policija!

Indijske Serije

Madhubala – 27.01.2014. – Bhujanga hapsi policija!

By  | 

Madhubala - 27.01.2014. - Bhujanga hapsi policija!

Madhubala – 27.01.2014. – Bhujanga hapsi policija!

Bittu i Madhu dolaze i RK brzo seda u kola sa njima. Madhu i Bittu pričaju o planu. RK je zbunjen i pita o tome. On pita zašto ga ignorišu. Madhu kaže da je zaista ljuta na njega što ju je ostavio ovako. Ona kaže da je on rekao da ide u tu kabinu i postao nevidljiv. RK kaže da je samo hteo… Madhu kaže ne ovako . RK kaže da ju je sreo posle toliko dana i da ga radije zagrli umesto što se raspravlja sa njim. RK kaže da se sada vratio, usrećići je. Madhu grli RK.

KRK trči i uhvati ga Bhujang koji misli da je on RK. Bhujang mu kaže da je danas gotov. KRK pokazuje ko je on ustvari. Bhujang se naljuti i pita za RK-a. Upravo tada RK dođe i kaže da je on tu. Bhujang kaže da je dobro što su obojica zajedno, sad ih može ubiti obojicu. RK kaže da je danas njegov (Bhujangov) kraj. Policija dođe i uhapsi Bhujanga. Policija krene da odvede i KRK-a, ali ih RK zaustavi rekavši da želi da priča sa njim. On kaže KRK-u da želi da priča sa njim, ali mrzi njegovo lice. KRK kaže da on mrzi njegovo (RK-ovo) lice jer je njegovo (KRK-ovo) kopija njegovog (RK-ovog). KRK mu se izvinjava za sve što je uradio. RK mu kaže da ne razume kako je postao emotivan i doveo Madhu u zatvor tog dana. KRK kaže da je shvatio koliko ga Madhu voli pa nije mogao oboje da ih gleda tako, pa je mislio da jednom treba ona da ga vidi. On nastavlja da mu je samo žao što nije bio u stanju da ispuni mamine snove o oslobađanju zemlje njegovog tate, ali jednog dana kada izađe, radiće naporno da ispuni taj san. RK kaže inspektoru da povlači sve pritužbe na KRK-a, ali mogu da ga ispituju o Bhujangu. Madhu kaže Bittu-u da preda KRK-u novac. Ona kaže da mu je ovo za pomaganje RK-u da izađe iz svega toga. KRK kaže da natera Sikkija da svaki dan menja gume na njegovom autu, da je njegova mama veoma dobra i da ga puno voli, a zatim kaže nešto loše za Dips. Madhu i RK se smeju. KRK predlaže da je pošalje na neko hladno mesto. RK kaže da zna o njoj. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

25 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *