Madhubala - 27.12.2013. - KRK i Madhu se sreću!

Indijske Serije

Madhubala – 27.12.2013. – KRK i Madhu se sreću!

By  | 

capture-20131228-135333

Madhubala – 27.12.2013. – KRK i Madhu se sreću!

Epizoda počinje sa Bhujang-om koji besni na KRK-a (drugog RK-a). On viče na njega kako može da pije mleko pred Sikki-jem, RK povraća kad mu se pomene mleko. KRK je uplašen i kaže da ima neke slabosti, pošto je rođen u poljima i među stablima voli mleko i svestan je kad god ga žena dodiruje. Bhujang kaže da bi postao RK prvo mora da se navikne na piće. KRK odbija. Bhujang mu preti i konačno KRK popije u jednom gutljaju. KRK kaže da mora da oslobodi zemlju zbog koje je njegov otac umro. Nastavlja da želi mnogo novca da bi uklonio svoje siromaštvo i može da uradi bilo šta za to. Bhujang se zlobno smeška. KRK kaže: “Ja dolazim Madhubala da unesem oluju u tvoj život gde će RK biti izgubljen i na kraju ćemo biti ti i ja.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


RK stiže u Madhuinu sobu i indirektno joj kaže da se nije mogao da se vidi sa direktorom. On kaže da može da nadoknadi to. Madhu kaže da je tačno. mogu da održe “havan” za njega. RK je šokiran. Madhu pita zašto ne, znaju da je puja njegova omiljena, a mogu da urade i “nivaran”. RK kaže da je to loša ideja, za ženu je muž Bog tako da bi trebala da ispunjava njegove želje, a on nije toliko zahtevan. On privuče Madhu ka sebi.

Sikki stiže u mansion i usplahiran je. Radha ga pita šta se desilo. Sikki je jako zbunjen i šokiran je kad vidi RK-a i Madhu kako silaze držeći se za ruke. Madhu kaže Radhi za haven, ona se složi. Sikki se suočava sa RK-om rekavši mu da je pio mleko (RK) nakon ručka sa njim, da li je zaboravio. RK i Madhu su šokirani. Madhu pita RK-a o čemu Sikki priča. RK odgovara da ne zna, išao je na sastanak, a ne ručak, Sikki je izgubljen. Svi se smeju Sikki-ju. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

34 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *