Madhubala - 30.01.2014. - Bittu se venčava!

Indijske Serije

Madhubala – 30.01.2014. – Bittu se venčava!

By  | 

Madhubala - 30.01.2014. - Bittu se venčava!

Madhubala – 30.01.2014. – Bittu se venčava!

Madhu i Radha pokazuju Lela-i nakit i kažu joj da izabere šta želi. Lela odabere nekoliko i kaže da su ispunili sve želje njenih roditelja. Madhu pita za ostale rituale ali Lela je izgubljena u sjaju  zlata.

RK dobija poziv od Harshvardhan-og Kapoors menadžera povodom predstavljenja/pojavljivanja njegovog sina i RK je pozvan na pojavljivanje, ali RK kaže da ne može da dođe jer je Bittuu-ovo venčanje. RK odbija i ponuđen mu je novac ali on i dalje odbija rekavši da RK nije slobodan.

RK pita koja je cena celog događaja, poslaće mu ček za to. Harshvardhan-ov menadžer besni zbog RK-ovog stava i pita ga da li se šali. RK mu kaže da ne dobija RK-ove šale i prekida poziv. Siki dođe i kaže da su sve pripreme gotove za Bittu-ovo venčanje. Njega obaveštavaju da su svi hoteli popunjeni. RK pokuša i on ali dobija isti odgovor.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dips pita zašto troše toliko novca za sluge. RK joj kaže da neće shvatiti, neke veze su važnije od novca i Bittu je član porodice. Dips besni i i RK joj kaže da ne pokazuje svoje lice na venčanju i sledeći put kad nazove Bittu-a slugom, učiniće nju slugom. Bittu čuje.

Radha  i Madhu se smeju čuvši o svim ritualima. Bittu dođe i Lela pokrije svoju glavu. On kaže da nema potrebe za svim tim. Lela je malo nesrećna. Madhu pita šta se desilo. Bittu kaže da je bolje da se venčanje održi u kući.

Madhu se slaže. RK dođe i Madhu mu predloži da imaju venčanje u kući. RK se složi i besni na Harshvardhan-a što je rezervisao sve hotele. RK ga onda pozove i kaže mu da je on (Harshvardhan) rezervisao sve hotele sa 5 zvezdica, pa će venčanje biti u kući, koja je bolja nego 5 zvezdica. On (RK) mu kaže da dođe da pleše na njegovom porodičnom venčanju. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

67 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *