Madhubala - 31.01.2014. - Madhu je trudna!

Indijske Serije

Madhubala – 31.01.2014. – Madhu je trudna!

By  | 

w7e0pvg

Madhubala – 31.01.2014. – Madhu je trudna!

Doktorka kaže RK-u da se pripremi za ulogu oca. Radha mu čestita. RK je veoma srećan i kaže Madhu to isto. Madhu izražava strah ali je RK uverava da je on tu sa njom i sve će biti u redu.

Harshvardhan menadžer priča na pres konferenciji da RK nije došao na zabavu Abhay-a Kapoor jer ga je on ostavio bez teksta sa njegovim ulaskom, ali filmska industrija je kao porodica, tu su da dele ljubav, a ne neprijateljstvo. Upravo tada RK uđe i kaže da je on u pravu, žurka za predstavljanje nije ništa bez RK-a jer vesti/novosti počinju sa RK-om. Došao je da nadoknadi to. RK najavljaju da uzima 9 meseci pauze od snimanja da bi, kada izađe film tog novog glumca, bar imao neku publiku koja bi pogledala film. RK kaže da želi da da AK-u malo prostora. Menadžer / Lični asistent pravi face.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Madhu gleda sve ovo na TV-u i kaže Radhi da RK ne sme da uzme tu pauzu. Radha kaže da je sa sinom u ovome. Nemilosrdni RK se menja zbog nje i deteta. Ovih 9 meseci koje će provesti zajedno biće im najlepši i nikada se neće vratiti. Madhu se nasmeje.

Na pres konferrenciji, lični asistent kaže RK-u da njegova izjava da će napraviti pauzu od 9 meseci potvrđuje da je Madhu trudna. Ruga se kako se prošli put rastužio kad je čuo za pobačaj. Reporteri se skupe oko RK-a da im potvrdi tu vest. RK izjavi da će uskoro postati otac i da je to srećna okolnost po AK-a zato što njegov (RK-ov) i AK-ov film neće biti prikazani u isto vreme, u suprotnom bi to bilo fatalno po AK-ovu karijeru. Lamba mu odbrusi da bi trebalo da se povuče za stalno. RK mu kaže da bude na oprezu, kad se vrati biće RK magije svuda. On odlazi. Lamba besni. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

27 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *