Madhubala - Avgust 2012. - Madhu i RK se venčavaju!

Indijske Serije

Madhubala – Avgust 2012. – Madhu i RK se venčavaju!

By  | 

Madhubala

Svi u Madhuinoj kući su tužni. RK deli svoje slike sa Madhu na MMS-u. Mukund vidi to i pobesni. Mukundova majka dolazi kod Madhu i vređa nju i celu porodicu, a zatim im pokazuje slike na MMS-u. Shamsher odlazi kod RK-a i prebije svo obezbeđenje i dođe do RK-a ali tad obezbeđenje metalnim šipkama premlate na mrtvo Shamshera. Jedan čovek obaveštava Romu, Trishnu i Madhu šta se dešava i Trishna i Madhu odlaze da ga traže, ali pošto ga ne nalaze, odlaze u policiju da prijave. Inspektor im kaže da pošto nije prošlo 24h ne mogu ništa da urade. Mukund pita majku zašto je morala da ide kod Madhuinih kada ionako već imaju dovoljno problema. Majka mu kaže da je zaslepljen ljubavlju da ga nije briga za porodicu. On kaže da su RK-ove tvrdnje lažne. Ona kaže da ako je tako, da joj onda odgovori na 2 pitanja: 1. Koje je ime Madhuinog pravog oca? 2.U kakvom su odnosu?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ona zatim vređa Madhu, on kaže da ona nije takva. Mukundova majka kaže Mukundu da ne pravi istu grešku kao RK. Mukund podiže glas na majku. Mukundov otac je šokiran. Mukundova majka kaže Mukundu da je postao gluv i glup u ljubavi sa Madhu. Neke propalice uznemiravaju Swathi (Mukundovu sestru) i kažu Mukundu da ako on može verenicu da deli sa RK-om, može i sestru sa njima. Mukund krene da se obračuna sa njima ali ga otac zaustavi. Otac mu indirektno kaže da mora da bira između ljubavi i porodice. Madhu sa porodicom čeka u stanici vesti o Shamsheru kad dođe Mukund i kaže Madhu da su oni dva različita sveta. Mukund: “Mnogo sam se trudio da me tračevi vezani za tebe i RK-a ne pogađaju, ali pogađaju me.” Madhu: “Ali znaš da je sve to laž!” Mukund: “Znam i verujem da su to laži, ali ako jednu laž ponoviš četiri puta ona zazvuči istinito i bojim se da ne počnem da mislim da je ta laž istinita!” Svi su šokirani. On kaže da ima porodicu i da mora brinuti o njima. Padmini kaže Mukundu da će ubediti njegove roditelje da je sve laž, ali je Madhu zaustavlja. Madhu kaže da joj je žao što mu je dala obećanje da će biti njegov pratilac kada to ne može da ispuni. Ona mu vraća prsten i Mukund odlazi. Madhu plače. Mukund se okreće da je pogleda, a zatim odlazi. 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *