Počinje Gulina haldi ceremonja!

Indijske Serije

Mala nevesta – 15.07.2014. – Počinje Gulina haldi ceremonja!

By  | 
Anandi i Šiv

Anandi i Šiv

Subadra kaže Kaljani da joj je dosta kravljeg urina, pretvoriće se u kravu. Kaljani joj kaže da ne brine. Neka bude pažljiva, možda neće moći ovih dana da brine o njoj.
Subadri lakne: “Hvala Bogu!”
Pita za Guline roditelje. Kaljani joj otkrije da Guli ima samo babu i dedu. Subadra hvali Kaljani, ljudi teško brinu o drugima. Ova joj priča da je Guli podržala Anandi u vezi škole. Subadra pita kako ju je upoznala. Kaljani odgovori da su Guli hteli da udaju u detinjstvu, ali ju je Anandi spasila. Momak za kojeg je trebalo da se uda, pokušao je da je siluje, a ona (Kaljani) ju je spasila i ubila ga. Subadra kaže kako je slušala i gledala to na vestima. Prokomentariše da je moguće da je Guli bila umešana u sve to. Kaljani odbija tu mogućnost, Anandi je poznaje jako dobro. Subadra kaže da je možda u pravu. Kaljani kaže kako Guli ništa nije pogrešila. Subadra zapitkuje o njenim roditeljima pa joj Kaljani otkriva da je Gulina majka pobegla sa nekim mladićem i nakon toga ostala trudna. Međutim, taj mladić ju je kasnije ostavio. Potom se rodila Guli…
Subadra je iznenađena: “O, Bože…”
Kaljani joj kaže da je Guli principijelna. Potom tera Subadru da popije do kraja kravlji urin, ostalo joj je još malo. Subadra ga nekako popije. Kaljani ode. Subadra razmišlja kako svi koji su sa njima u srodstvu imaju neku prošlost koja ih progoni.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Jutro je. U badi haveli dolazi muzički bend. Sviraju trube, bubanjeve… Svi su začuđeni. Subadra pokrije uši, kao i Kaljani. Kaljani pita ljude zašto sviraju. Uđe i Hardik, veselo kaže kako ih je on doveo da bi poželeli dobrodošlicu bitnim gostima. Vasant i Kaljani pitaju ko to dolazi. Hardik odgovori da su to oni koje vole i poštuju. Dolazi radosni Makan, kaže im svima da su gosti stigli. Svi se pitaju ko su gosti. Pojavljuje se Anandi sa Šivom i Amolom. Svi su pozitivno iznenađeni i srećni. Šiv prokomentariše kako je bio dobrodošao tu kad se ženio. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *