Guli pristaje da se uda za Hardika!

Indijske Serije

Mala nevesta – 16.07.2014. – Guli pristaje da se uda za Hardika!

By  | 
Gena je dirnuta Nanduovim postupkom

Gena je dirnuta Nanduovim postupkom

Nandu donosi bindi Geni

Nandu donosi bindi Geni

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Vasant

Vasant

Hardik igra uz pesmu “Zor Ka Jhatka Dheere Se Laga”. Svi mu se pridruže. Guli se smeši. Hardik joj priđe i kaže kako je jako srećan zbog nje. Savetuje je da, kao neudata devojka, taj dan iskoristi da maksimalno uživa. Čestita joj na venčanju. Ona se blago smeši.. Hardik je potom zove da igraju, uhvati je za ruku i odvede na podijum. Svi igraju i veseli su.

Jutro je. Gena silazi niz stepenice, na brzinu stavlja veo na glavu. Jako je kasno, uspavala se. Svi su već ustali i sede u holu. Gena se izvinjava. Ganga joj s osmehom kaže da nema veze, u redu je. Dolazi Nandu hoće da mu Gena da hranu, jako je gladan. Ona mu odgovori da će morati da sačeka, jer će pripremanje doručka malo potrajati. Nandu je gleda, namršti se. Odjuri niz stepenice iako ga Gena doziva. Vasant se takođe pita šta bi sa njim. Kaljani pita Genu gde joj je bindi. Gena se dodiruje po čelu, kaže da je stavila. Nandu se vraća sa nekoliko bindija (one tačke koje nose Indijke) i stavi jednu Geni. Kaže joj da to uvek nosi. Svi se nasmeše. Gena je dirnuta. Vasant kaže Nanduu da će njegova majka uvek nositi sindur. Kaljani im kaže da brzo doručkuju jer će uskoro stići svatovi.

Stižu svatovi. Kaljani i ostali pozdravljaju mladoženju i njegovu porodicu. Kaljani im potom predstavi Anandi, Šiva, Hardika, Subadru… Pandit im kaže da mladenci treba da uđu u mandap. Mladoženja zauzima svoje mesto. Anandi i Ganga dovode Guli . Kaljani je opčinjena njenom lepotom. Hardik je takođe posmatra s divljenjem.
Subadra kaže mladoženjinoj majci da je srećna što ju je upoznala.
Hvali je: “Dobri ste što ste prihvatili Guli!”
Mladoženjina majka: “Kako to mislite?”
Subadra: “Zar Vam Gulini baba i deda nisu sve ispričali?” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *