Subadra se žestoko protivi braku svog unuka!

Indijske Serije

Mala nevesta – 17.07.2014. – Subadra se žestoko protivi braku svog unuka!

By  | 
Hardik i Guli

Hardik i Guli

Guli je tužna jer je Subadra ne prihvata

Guli je tužna jer je Subadra ne prihvata

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Subadra krivi Anandi za Hardikov postupak

Subadra krivi Anandi za Hardikov postupak

Guli i Hardik sednu i venčanje počne. Anandi uradi “ghatbandan” (stavlja maramu na njih i vezuje je u čvor). Kreću oko svete vatre dok pandit peva mantre. Svi bacaju latice cveća na njih. Jedino je Subadra nezadovoljna. Pandit ih proglašava mužem i ženom i kaže im da mogu uzeti blagoslove od starijih. Oni prvo uzmu blagoslove od Kaljani. Guli potom uzme blagoslov od Gene. Grli Anandi i Gangu. Hardik i ona uzimaju blagoslove i od Gulinih babe i dede. Nakon toga priđu i Subadri. Međutim, ona vikne na njih da se sklone. Ne prihvata taj brak i neće im dati blagoslov. Svi su šokirani. Guli plače. Subadra je grdi što se udala za Hardika. Hardik hoće da kaže nešto, ali mu ona vikne da ućuti. Kaže mu da je ukaljao njihovu reputaciju i da Guli zaslužuje da im bude sluškinja. Anandi bi da se umeša, ali ova i njoj besno vikne da zaveže. Okrivi je za ovo što je Hardik uradio. Kaže da je ona naučila Guli da peca bogate muškarce.
Kaljani vikne: “Dosta, Subadra! Stidim se tvog razmišljanja! U tvom razmišljanju vidim svoj stari način razmišljanja! Bila sam poput tebe – puna ljutnje, uskoumna, arogantna! Ali, neko me je promenio! Ova mala (pokaže prstom na Anandi)… Anandi! Niko nikoga ne može da upeca! Veze se prave na nebesima!”
Subadra odvrati da je srećna sama i ne podnosi laži. Ne želi više ni minut tu da ostane. Odlazi uz stepenice. Kaljani stavi ruku na Šivovo rame, moli ga za oproštaj. Šiv joj kaže da nema potrebe da se izvinjava, on se izvinjava njoj zbog Subadrinog ponašanja. Zagrli je. Guli je teško, i dalje plače. Hardik stavi ruke na njena ramena u znak podrške.

Subadra žurno pakuje svoje stvari i priča sama sa sobom. Kaže da im neće oprostiti što su joj ukaljali ugled. Dolazi Anandi, izvinjava joj se. Kaže kako su oni samo podržali Hardika. On je srećan zbog odluke koju je doneo. Moli je da prihvati novopečeni bračni par i da im da blagoslov. Subadra neće ni da čuje. Žurno izađe iz sobe, krene niz stepenice u hol. Anandi ide za njom i moli je da je sasluša. Subadra uhvati Hardika za ruku i zove ga da pođe s njom u Ujdapur. Hardik pogleda Guli. Subadra ga pita zar neće poslušati svoju babu. On joj odgovori da će je slušati jer je voli i poštuje. Ali, neće poći sam, već samo sa svojom ženom. Subadra ljutito pusti njegovu ruku. Nervira se. Kaže da će je njen brat prekorevati. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *