"Mala nevesta 2" - Avika Gor otkriva da bi volela da glumi odraslu Anandi!

Vesti

“Mala nevesta 2” – Avika Gor otkriva da bi volela da glumi odraslu Anandi!

By  | 


“Mala nevesta 2” – Avika Gor otkriva da bi volela da glumi odraslu Anandi!

Glumica Avika Gor (prva, malena Anandi iz “Male neveste”), nedavno je otkrila da će “Mala nevesta” uvek imati poseban kutak u njenom srcu jer je to projekat koji joj je promenio život. Takođe je dodala i da bi volela da igra ulogu odrasle Anandi u drugoj sezoni kao i da uopšte nije oklevala da, makar i na manji način, postane deo novog putovanja.
Mala nevesta se u Indiji, na Kolors televiziji, emitovala od 2008. do 2016. godine. Naši gledaoci su imali priliku da prate priču napaćene i jake heroine Anandi na televizji Pink. Priča se vrtela oko života mlade neveste i njenog prelaza od deteta do zrele žene. Kolors televizija je nedavno najavila i započela snimanje za drugu sezonu ove maratonske sapunice.
U razgovoru sa medijima, Avika je rekla: “Samo ću reći ljudima da pogledaju novu sezonu jer je veoma slična prvoj. “Mala nevesta” će uvek imati posebno mesto u mom srcu… promenila mi je život. Tako da, kada su mi se obratili da na neki način postanem deo ove nove sezone, jedva sam čekala. Osećaj je isti kao kada sam napustila seriju, a na moje mesto je došla Pratjuša (Banerdži, druga Anandi). U pitanju je otpuštanje lika kako bi neko drugi preuzeo. Sva sreća pa umem da se odvojim od likova.” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *