Krish podnosi prijavu protiv Kundana!

Indijske Serije

Mala nevesta (2. sezona, 40. ep.) 13.06.2016. – Krish podnosi prijavu protiv Kundana!

By  | 

1Krish podnosi prijavu protiv Kundana!

Prevod: Tempi & Vivi

Nandini stiže kući, pogleda se u ogledalo. Ide tužna muzika. Dolazi Krish, zagrli je. Kaže joj da zna kako se sada oseća. Suzbila je svoja osećanja i izvinila se Abhayram-u zbog njegove majke. On joj se zahvali što se brine o sreći njegove majke i traži od nje da ne rasplače nikad njegovu majku. Nandini obeća. Krish joj se izvini i poljubi je u čelo i obraze. Nandini je u suzama i kaže da ništa nije pod njihovom kontrolom. Krish joj kaže da ne razmišlja sad ni o čemu, to veče je njihovo. Želi je uveriti da će biti uz nju kad god joj bude potreban. Ima 22 godine, ali nije nezreo. Nandini ga zagrli. Ide “Agar Tum Saath Ho”. Krish je spusti da sedne na krevet. Skine joj narukvice i nakit i spusti njenu glavu na svoje krilo. Nandini je zabrinuta i uplašena. Krish je savetuje da se ne brine, on je uz nju. Nandini zaspi u njegovom krilu.
Dr. Amit dođe do Vandane i kaže joj da želi da popriča sa njom. Zamoli je da sedne. Kaže joj da on zna da ona želi da joj on pruži šansu, da zaboravi na prošlost i da obnove svoju vezu. On će joj dati šansu i zato se povukao iz bolnice, uzeo je odmor koji planira da provede sa njom. Ako se ponovo zaljubi u nju onda će prihvatiti tu vezu, u suprotnom će morati da ga pusti da ode. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *