Kaljani i Jagi saznaju da je Gauri misteriozna devojka!

Indijske Serije

Mala Nevesta 29.07.2014. – Kaljani i Jagi saznaju da je Gauri misteriozna devojka!

By  | 
Šiv i Anandi

Šiv i Anandi

Prevod: 

signature_1

Hardik vežba na sobnoj bicikli. Dolazi Guli sa čokoladnim milkšejkom za njega. Hardik je ne vidi. Međutim, Subadra mu je već spremila mleko i kaže mu da je dobro da se ono popije posle vežbanja. Guli tužno odlazi. Hardik kaže babi da ne voli mleko. Subadra kaže da on voli čokoladne napitke i napitke od vanile. Opet ga tera da popije mleko, čisto je, ali on odbija. Ona se kao duri, kaže mu da je ne sluša, neće mleko, neće da ostavi Guli… To joj samo pokazuje koliko on nju, svoju babu, voli. Hardik je uhvati za ruku i oslovi je sa “bako”, ali mu ova kaže da je ne zove tako. Kaže mu i da ne pokušavaju da je prevare pretvarajući se da nisu ljuti jedno na drugo (Guli i Hardik). Sve je njoj jasno. Dan pre su se posvađali. Njoj ništa nije promaklo. Pita ga zar se stvari ne dešavaju onako kako je rekla da će se dešavati.
Hardik: “Zaista? Misliš da se nešto desilo između nas?”
Subadra se nasmeje: “Ja sam ti baba! Ovo su mi oči, nisu dugmići! Sve ja vidim! I ona izgleda jako uznemireno od juče. Isto sam primetila i za trpezarijskim stolom.”
Hardiku je krivo: “Dođavola! Povredio sam je, a nisam to čak ni shvatio.”
Ustane. Subadra ga pita kuda će. On joj kaže da ide da umiri Guli. Odlazi. Subadra se nervira, misli kako je sve propalo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U Badi Haveli, maleni Manu pita Nandua hoće li da se igra s njim. Nandu mu kaže da nije raspoložen za to.
Manu: “Bato, molim te, dođi!”
Nandu se iznervira i podvikne: “Nisam li ti rekao da neću da se igram?! Idi!”
Sve to gleda Kaljani. Manu opet moli Nandua. Nandu gleda u, vencem okićenu, Vasantovu sliku. Kaljani priđe deci. Pita Manua želi li da se igra loptom. Manu odgovori da želi, ali sa bratom. Nandu kaže Kaljani da nije raspoložen za to. Mnogo mu nedostaje tata. Kaljani mu kaže da ga razume, ni ona ne može prestati da misli na njega ni na trenutak. Ali, takav stav ga neće vratiti. On će biti jako tužan gledajući ih takve s nebesa. Razmišljaće kako je rekao da ne budu tužni nakon njegove smrti. Naprotiv, molio ih je da budu srećni, a oni ne obraćaju pažnju na njegove reči. Njegove poslednje reči bile su: “Majko, neka svi nastave da budu srećni nakon moje smrti. Sve treba da bude kao i pre.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *