Mala nevesta,09.09.2013 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mala nevesta,09.09.2013

By  | 

feVgOFVA je na stolu,brise prasinu,ona se spotakne na svoju maramu,gubi ravnotezu I krece da pada,S je u zadnjem trenutku uhvati I sprecava da padne.Oni se gledaju.U to vreme Daddu stavlja ruzu izmedju njih,njima je neprijatno.A stavlja maramu na glavu.Daddu zadirkuje S da da ruzu A.Astavlja maramu.Daddu joj govori da joj nije potrebna.Dolazi Menu I Ira.Daddu govori da Ira I Manu nikada nisu nosile maramu.On zna da marama na glavu znaci postovanje prema starijima,ali ona ima postovanje u srcu prema njima,tako da joj nije potrebna marama.A kaze da joj je to navika od detinjstva,Daddu joj kaze da promeni svoju naviku.Svi se smeju.S joj skida maramu pred svima.A je zapanjena.S joj se izvinjava.A kaze da ce pokusati da ne nosi maramu u kuci,ali ce je napolju nositi.Svi se smeju.Daddu predlaze S da stavi ruzu u A kosu.Siv oklevajuci to uradi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


J je zauzet u bolnici,Sanci ga zove.J joj predlaze da radi neki posao,I kaze joj da moze da nastavio sa radom I nakon braka takodje.Sanci kaze da je on avec planirala da pocne sa radom u njegovoj bolnici kao glavni sluzbenik.J je zapanjen,razmislja kako Sanci nema u sebi ljubavi da se brine o pacijentima I razmislja dad a posao u bolnici I G.Sanci ga trgne iz razmisljana.Nakon zavrsenog poziva ona ljubi J tetovazu I govori dag a nikada nece pustiti od sebe.J zeli da primi G,ali se seca A RECI DA SE DRZI PODALJE OD G.On odlucuje da G ne radi u njegovoj bolnici,ali d ace dati sve od sebe da joj nadje dobar posao.On odlucuje da trazi pomoc od druga Umesh.

Bal dolazi kod G I kaze da ona odlazi u Radzastan a ponudjen joj je posao u bolnici.G kaze da nema potrebe,jer je cekala da zavrsi kurs da bi se vratila u svoje mesto.Bal odlazi.Kaka je srecan sto je G ponudjen posao.G kaze da zeli samo da se vrati u Dzatlasar I u bolnici koja ce biti od sada sav njen svet.J je zove I trazi da mu emailom posalje svoje sertifikate I dokumenta.G misli da je J zadirkuje I pita ga da li mu treba I slika.J kaze da nije potrebno,jer je bolnica od njegovog druga Umesha I d ace ona tu raditi.G je zapanjena I sedan a stolicu,ali se I dalje kontrolise.Ona u suzama govori da je vec nasla posao.J je zapanjen,pita kako tako brzo.G kaze da je najbolja u razredu I da je dobila posao preko intervjua.J prekida I kaze d ace se cuti kasnije.

G place I ljuta je na sebe sto je pomislila da se vrati u Dzatlasar.Mabu dolazi I brise joj suze.Ona se izvinjava Manu I kaze mu da vise oni ne mogu u Dzatlasar.Doktor Sab se I dalje brine o njima,ali je prekinuo vezu,a to je dobro za sve.Ona obecava d ace odgajati Manua da bude poput Doktor Saba.

J je tuzan,razmislja kako vreme I rastojanje menjaju osobu.Sada vise G nije potreban.

Gledacete//Sumi dobija poziv od Ire da je povoljan datum,27,za manje od mesec dana,I da nema povoljnog dana narednih 6 meseci,a to je dugo za cekanje.G dolazi kod Bala I pita za posao.Bal kaze da ona malo kasni,da je intervju sestara I da ce neka sigurno dobiti posao.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

100 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *