Mala nevesta,15.07.2013. - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mala nevesta,15.07.2013.

By  | 

Mala nevesta,15.07.2013.
Anandi govori svoje misljenje da treba da okoncaju Sancinu I J vezu jer oni nisu jedno za drugo. Ira se naljuti i pita A zasto je do sada cutala.Menu je pita isto.Menu kaze da su sad vec otisli predaleko I da je kasno da se veza prekine.Shiv kaze da je Anandi ovo njemu rekla mnogo ranije.Anandi kaze da je I njih trebala da obavesti ranije…A kaze da je videla da niko u Dzatlasaru nije bio srecan tim predlogom,ali stvari su se odvijale tako brzo,da nisu znali kako da odreaguju.Kaze da je ona takodje mislila da ce svi u Dzatlasaru reci ne,ali to se nije dogodilo.Ali jos uvek nije kasno da se prekine veza,jer jos nije prerasla u brak.Ali Sekharovi se ne slazu sa time,jer Sanci vec sebe smatra delom te kuce,da im je to rekla ranije oni bi razgovarali sa Sanci.A govori da nije bila kuci kada je odluka doneta,bila je sa Sanci. Pre nego sto su one dve izasle svi su bili nesrecni.Ira optuzuje A I kaze da A misli da Sanci nije dostojna Badi Havelija. A u suzama kaze da ona zeli samo da Sanci bude srecna.

Siv kaze da ne govori tako sa A,jer se zaista sve tako brzo dogodilo.On tada nije znao nista jer je bio zbunjen.Kaze da treba da razmisle o svemu jos jednom..Dadu kaze sta god da ste hteli da kazete trebali ste ranije.Ovako nesto se nikada nije desilo u nasoj kuci. Treba da nas je sramota.Zar je sada potrebno da razmislimo jos jednom.Sanci je sve to cula kad se se vratila da uzme tel koji je zaboravila.Ona razmislja kako je A pametana kada tako prica njoj iza ledja.Kaze da na nacin na koji je impresionirala Singove, mora da impresionira I A da joj nebi ona upropastila vezu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ganga je u hramu.Ratanov covek je vidi I informise nekoga da joj oduzme dete,jer je tako naredio Ratan Sing.Ganga je ostavila Manu da sedi i otisla po Prasad.Ratanov covek krene da uzme dete ali nailaze zene koji poznaju Manua I stave ga na krilo.Covek se zaustavi.Dame razgovaraju.Tada dolazi G I uzima Manua,ali oseca da je neko prati,ali ne vidi nikoga.Pozuri u Haveli.Ganga u sobi razmislja o incidentu I sumnja da je to Ratan Sing.Ona nije zelela da rizikuje zivot Singovima,pa je odlucila da napusti Haveli.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *