Mala nevesta,18.07.2013. - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mala nevesta,18.07.2013.

By  | 

Mala nevesta,18.07.2013.

Dame hvale Genu I stavljaju joj tilak.Sumitra otpocinje ritual,ali Gena je zaustavlja I pita K da li moze ona da ih odradi.K joj kaze kako bi mogla udovica da radi te ritual.Radi se o tvome detetu…ne smem da preuzmem taj rizik.A kaze da je ona stavila I mehendi na njenim rukama pre udaje I da je ona sada jako srecna.A joj kaze da bi te rituale trebala K da obavi.Sanci takodje kaze K da niko ne veruje u takve stvari I kaze K da ne razocara Genu.A kaze da ne postoji veci poklon za Genino dete od K blagoslova.

K je emotivna,slaze se I radi ritual.Posle K rade ih I ostali I sapucu poruke za Geninu bebu.Gena kaze G da dodje.G dodje.Sanci odlazi do G I kaze joj da ide jer ce se ona pobrinutu za Manua.Gena je iznenadjena kada vidi da G daje Manua Sanci.

Ratanovi ljudi oduzimaju oruzje iz svih soba,tako d aim neko ne moze uzvratiti napad.

Ashima razgovara tel.sa Mahijem.Ona mu zahvaljuje sto je bio pazljiv prema njoj.Mahi joj kaze da je zaboravila svoju maramu I da ju je A pronasla.Ashima je zabrinuta.Mahi nastavlja da je on rekao da marama najverovatnije pripada nekoj Sancinoj drugarici.Ashima mu se izvinjava sto se namucio zbog nje.Mahi je pitada li mogu da pricaju o necemu jos ili samo o hvala I izvini.Ashima mu kaze da posalje maramu preko kurira njoj,da nebi ponovo imao problema.Mahi kaze da bi imao problema kada bi A videla da marame vise nema.Ashima kaze da je onda on moze zadrzati nekoliko dana.Iznenada Siv ulazi,Mahi krije maramu.Siv ga pita zasto nije dosao na rucak.Mahi kaze da je pricao sa prijateljem.Siv kaze da ga Daddu I Alok cekaju.Mahi kaze da ce doci cim opera ruke.Siv kaze da on ceka.Mahi ide do kupatila I ostavlja telefon tu.Mahiju je laknulo sto Siv nije video maramu I cuo razgovor.Upravo tada Mahijev tel.zvoni ponovo I I on je zabrinut da li je mozda ponovo Ashima,a Siv je u sobi.Siv gleda u tel.i zeli da se javi.Pre nego sto u tome uspe,poziv se prekida,a I Mahi dolazi.Mahi ga pita ko je to bio.Siv kaze da nema pojma,jer pre nego sto se javio,vezu su prekinuli.Mahiju je ponovo lakse I odlucuje da promeni Ashino ime u imeniku.Odlaze na rucak.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *