Mala nevesta,22.07.2013. - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mala nevesta,22.07.2013.

By  | 

Mala nevesta,22.07.2013.

U Haveli G se moli Devi ma sto joj pomogla da ode od doktor Saba.Kaze da ce se joj Haveli uvek ostati u lepom secanju.Potrebna joj je sada snaga da se vise nikada ne vrati ovde.

Sanci oblaci zuti sari I interesuje se za kucne poslove.Svi su iznenadjeni,ukljucujuci A I S.Menu donosi caj.Sanci ga servira I predlaze da trebaju da promene zavese jer su dosadne.Ira kaze da je imala sumnje u vezi Sancinog I J braka,ali kada vidi ovu promenu kod Sanci prihvata ovaj brak celim srcem.Mislilla je da se Sanci nece prilagoditi,ali videvsi sve ove promene,shvata da nece biti problema.Ona je ponosna sa Sanci.Svi se slazu,osim A.Siv odlazi u kancelariju.

U Haveli K pokazuje G poklon za mladu na cije vencanje idu,zbunjena je da li je poklon na mestu.G kaze da je bas prikladan.K joj kaze da bude oprezna.G kaze da ce se brinuti za Haveli.

Sumi I B imaju romantican razgovor.V ih zadirkuje. Gena silazi I daje Sumitri sal.Svi cekaju K.Posto ona kasni B odlazi sam,ali zaboravio je svoj mobilni.V odlazi u svoju sobu. K pokusava da otvori prozor svoje sobe da vidi Panchang ali prozor se ne otvara.V takodje pokusava da otvori prozor ali ne uspeva.Ali ne obracaju paznju na to.
U restoranu, Mahi I Ashima razgovaraju.Ashima kaze da je izgubila pasos.Iako je obavestila svoju ambasadu I lokalnu policijsku stanicu,nista nije pomoglo.Treba joj kopija FIR.Ona ne zeli da trazi pomoc od S, ali lokalna osoba moze da joj pomogne u razgovorima sa policijom.Mahi je pristao da pomogne.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *