Marašli 10. epizoda! Aziz doživi srčani udar!

Maraşlı

Marašli 10. epizoda! Aziz doživi srčani udar!

By  | 

Marašli 10. epizoda! Aziz doživi srčani udar!

Aziz se oseća dobro, nakon što je doživeo srčani udar. Nedžat uviđa ljubav i napetost između Marašlija i Mahur u bolnici. Mahur otvara svoje srce Nedžatiju, i priznaje mu da se Marašli udaljio od nje, a Nedžati je pokušava utešiti.

Savaš dolazi u bolnicu kako bi razgovarao sa Ilhanom o prijavi. Ilhan odbija da se bavi švercovanjem droge. Savaš ucenjuje Ilhana da ima neke fotografije. Kada te fotografije dođu do Ilhana, on će krenuti na put bez povratka.

Savaš drži Nevžata, i traži od Marašlija da mu vrati robu, a zauzvrat će on njemu dati brata. Život Nevdžata je veoma dragocen za Marašlija, pa on mora smisliti dobar plan.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *