Marašli 8. epizoda!

Maraşlı

Marašli 8. epizoda!

By  | 

Marašli 8. epizoda!

Savaš je hospitalizovan sa velikim opekotinama na licu. Veoma je iscrpljen i doživljava nervni slom. Kada se probudi, njegova prva naredba je da se pronađe Marašli. Kako će se ovog puta Savaš osvetiti Marašliju? Nakon ispitivanja od strane Kemala i Hilal, i upozorenja da ne sme podleći svojim osećanjima, da li će Marašli promeniti svoj plan?

Zeliš, koja ne gleda u lice svog oca, postaje sve bliža sa Mahur. Iako se Mahur, na sve načine, pokušava približiti Marašliju, on se udaljava od nje. Nakon što Zeliš bude otpuštena iz bolnice, i Mahur ide kod Marašlija kući. Jako je sumnjičava u vezi njega, pa počinje tražiti neke dokaze u njegovoj kući.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *